astron seisontajarru poljin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja meirok, 16.9.2016.

  1. meirok

    meirok Gearhead

    onkohan missä kuvia tai videota polkimesta tai ongelma on että siitä irtos vaijeri (kai?) perän vaihdon yhteydessä kun löysäsin jarrua ja en tiiä miten se sinne kuuluu??pikkusen ahdas paikka :)
     
  2. Roadkill

    Roadkill 2nd gear

    Anteeksi lainaan aihettu kun on niin lähellä omaa ongelmaa.

    Löytyisikö tai olisiko kenelläkään videota/vhs:ää ysikytäluvun alusta WWF matsista jossa olisi Macho Man Randy Savage VS Hulk Hogan?
     
  3. meirok

    meirok Gearhead

    :) en googlettamalla löytänyt vanhasta (89) astrosta, mitään kuvaa tai you tube kamaa, mistä sais vinkkiä mihin se kuuluu ...kun ei jaksais koko poljinta purkaa jotta asia selviäisi...ei näy mitään "koloa" mihin se mahd kuuluisi laittaa?????
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ota se koko poljinhässäkkä joko irti, tai kumarru ja koita etsiä kyseinen kolo vaijerin päälle.

    Googlesta löytyy kuvia irroitukseenkin.
    Se poljin ei oo kuin muutamalla ruuvilla kiinni.
     
  5. meirok

    meirok Gearhead

    no sitä google osoitetta, missä ois ohjeita just kyselin kun en ite löytänyt.... antaa olla, puran sen irti ni kyllä se selvii
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

  7. meirok

    meirok Gearhead

    no tossa se lattialla. oli joku hitsannu hepitkin siihen :) ja vaijerikin (lattiasta tuleva) piti irroittaa kun jumissa...kyl se siitä (noista kuvista joita aijemmin jo katselin en löytäny tollasen vanhan astron jarrupoljinta, safariin kyllä ja uudempiin)
     

Kerro tästä muillekin!