Seat leon 1.8t välijäähdytin hylky.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MrTemz, 20.9.2016.

  1. MrTemz

    MrTemz 1st gear

    Juu imotan yv:llä jos tarvitsen. Tänään tulee kotiin katsomaan yksi katsastusmies että pistääkö suoraan sille ajan kun on vähän tuttu.
     
  2. MrTemz

    MrTemz 1st gear

    Kysyisin tiedottomana vielä: mitäköhän varten siinä isommassa välijäähyssä oli "kylmemmällä" puolella eli siä ruiskujen päässä lämpösensori(?) Liittyykö jotenkin syöttöön kun laitoin ton alkuperäsen niin siinä ei ollut sensorille minkäänlaista paikkaa. ja nyt kun painaa kaasun nopeasti pohjaan niin "booaa" puolisen sekuntia ennen kun lähtee kierrokset nouseen
     
  3. tesme

    tesme 3rd gear

    Oisko map anturi mille et nyt läydö paikkaa, mut jos se noin niinku muuten toimii, ni käyt hakee vaa sejn leiman ja vaihat coolerit toisinpäin.
     

Kerro tästä muillekin!