mikä tämä 65 impalan avo joka myytävänä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja chevylady, 30.10.2004.

  1. chevylady

    chevylady 1st gear

    oletteko huomanneet pörssissä myytävänä olleen 65 avo impalan.mikä ja kenen auto on kun ei numerot toimi,ei edes kilven perusteella kiinni saa omistajaa.onko tämä jonkun sairasta huumoria vai kuinka.kuinka moni on yrittänyt siihen soittaa,vai olemmeko me täälä kangasalla ainoita tyhymiä :lol:
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    voipi ollakkin jonkun jäynää..... :mad:
     
  3. chevylady

    chevylady 1st gear

    juu.kaksi eri numeroo ollut ilmoituksissa oikein kuvan kanssa,mutta eipä vaan olleet käytössä.hinta ensin 1500 ja sit 1250
    ja tommosta kun olen aina halunnu :x
     
  4. chevylady

    chevylady 1st gear

    auto muuten kilven vip-23 perusteella kristiinakaupungissa.jos joku sattunut näkemään :eek:
     
  5. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Tää on veikkaus mut ettei vaan Pohjanmaan purkukeisarilla olis tässä sormia pelissä..eikös veekasissakin ollu joku *avo* siis mallia laikka sillä myynnissä :odroll:
     
  6. chevylady

    chevylady 1st gear

    saattaapi ollakin kun aken tietojen mukaan auto 4d malli joten laikka kyseessä,rautavaara yhdessä ilmoituksessa sijaintipaikka(kuopion ylhäällä??)
     
  7. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    On se sillä ukolla ainakin ollut myynnissä,soitti mulle pari viikkoa sitten ja tyrkytti jotain jumissa olevaa lasinpyyhkijän moottoria,tämmöisestä numerosta sen saanee kiinni: ***-*******




    EDIT:Ei numeroita palstalle ellei ole omia! T: Ylläpito
     
  8. RG Racing

    RG Racing 1st gear

    se on joku himmee chevyhuijari!! on kaupitellut niitä autoja ennenkin väärennetyillä papereilla ym. :mad: :mad: asuu kristiinankaupungissa tai niin ainakin kaverille väitti kun oli hakenu siltä vanin, kone ei kestäny ees tulomatkaa ja öljynpaineen merkkivalon johto pätkästy poikki ja kun soittaa yritti sille myyjälle niin sen numero sit ei ollu enää käytössä.. kait se auto ees sen omakaan vielä ollu :argue: ite oon siitä jutkusta sitä mieltä että sille ei ees matti nykäsen kohtalo riitä vaan jotain ois tehtävä oman käden oikeudella :mad: :mad: :mad: ennen kun se huijaa muilta rahat
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Oho... VIP on tullut myyntiin... Viimeksi se oli kyllä ihan eri kaverilla, kuin sillä pohjanmaan romuhemmolla, mutta äkkiäkös ne autot sille kulkeutuu.

    Mulla on pari kuvaa autosta, projektivaiheessa. Jos jotain kiinnostaa, niin voin laittaa meilillä. YV:tä kehiin. MR-kuntoon on kyllä hiukan matkaa...
     
  10. valsu67

    valsu67 1st gear

    liekkö enää ees sillä huijarilla,ku rautavaara oli paikkakunta kepössa viimeviikolla...ihan eripuolella suomee
     
  11. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Ei se ainakaan enää pari kolme viikkoa sitten ollu enää pohjanmaalla, kun siitä soittelin.(Ja numero toimi). Liekö uusi omistaja kyllästynyt heti alkuunsa ja laittanut myyntiin.
     
  12. Chevy59

    Chevy59 3rd gear


    No joo,paitsi ettei se numero mikään sotasalaisuus ole,mm. sitä numeroa se käyttää ilmoituksissaankin ja suurin osa nähnee jo kirjoitustyylistä mikä on sen ukon laatima.
     
  13. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Joo ei se varmaan salaisuus ole, mutta siltikin toisten henkilöiden puhelinnumeroiden julkaiseminen on arveluttavaa, etenkin aiheissa, joidenm sävy on tällainen.
     
  14. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Ittelle kans joku kaupitteli kesällä -03 kristiinankaupungista -65 SS Impalaa ja kuulosti jo vähän liian hyvältä. No sanoin et tulen kattomaan parin päivän päästä ja kävin jo lainankin nostamassa kauppoja varten. No yllättäen numero ei ollu enää käytössä, eli tuli siis nostettua vähän turhaan tota lainaa pankista, mut ainahan rahalle käyttöä löytyy :). Huumorinsa kullakin.
     
  15. Chevy59

    Chevy59 3rd gear


    Siitähän tässä alunalkaen oli kysymys kun ostajaehdokas ei saanut kauppiasta kiinni jostain tietystä numerosta niin ajattelin tarjota toista sen käyttämää numeroa jos siitä tavoittaisi,voishan sen tieten laittaa yv:nä mutta siksi laitoin yleisesti näkyviin jos se auto jotain muutakin kiinnostaa.Ja jos joku sille haluaa vittuilu soittoja soitella niin sen numero löytyy kyllä muutenkin.Aaltola Heikki se purkukeisari on nimeltään että näyttäis Impala olevan sillä vieläkin vaikka sanoi pari viikkoa sitten myyneensä molemmat juuri tuonne Rautavaaralle.
     
  16. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    uudessä keltases pörssis näky taas olevan impala kristiinankaupungissa 3lla tonnilla,mitähä vitun pelleilyä se ukko harrastaa?! hermo mänöö :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  17. karjalai

    karjalai Gearhead

    Se ukko on seko..
     
  18. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    suosittelen jättämään väliin jos joku kauppaa osia esim. kepö paikkakunta Kristiinankaupunki, Lapväärti, Etelä-Pohjanmaa ainakin näitä käyttänyt. Ikä arviolta 40-50v kaikki jotka tiedä tilannee tältä kaverilta ovat saaneet täyttä PASKAA!! Esim. kaveri tilasi sivulasin piti olla kuin uusi, täysin virheetön kun lasi tuli niin lasin reunat n. 3cm hiottu pohjatöitä tehdessä, keskellä lasia rälläkän kiven hioma jälkiä. Kaveri soitti ja halusi perua kaupat tai ainakin saada hyvitystä (lasi maksoi muistaakseni 600mk). Vastaus tyly "luuletko et 35v vanhaan autoon saa virheettomiä laseja ja hintahan oli sovittu". Ja näitä tapauksi on ainakin tänne itä-suomeen tullut monia. Pohjanmaan tutut sanoo et ko. kaverilla ei ole kavereita sielläkään kovin monta. Yritin käydä kerran loma reissulla katsomassa paikan päällä Impalan osia (piti olla virheettömiä) kolmena päivänä yritin mennä mut koskaan ei ollut kuulemma kotona mut seuraavana päivänä olis voinut lähettää osat (joka päivä sama vastaus). En tiedä miten lähettää osia jos ei itse ole paikkalla!!!!! SORRY KAIKKI LÄHISEUDUN OSAMYYJÄT EI OLE TARKOITUS MUSTA MAALATA TEITÄ KUN YKSI IHMINEN PILAA KAIKEN
     
  19. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joskus nörttinä tuli tältä hemmolta kyseltyä vetokoukkua kun veekasin ilmossa oli 66 chevy jossa oli koukku perässä. Tyyppi valitteli kuvassa olevan koukun olevan jonkun kyläsepän väsäämän hirveän tekeleen mutta lähetti sen sijaan 64:sta revityn tehdastekoisesta muokatun koukun joka oli ihan kohtuukuntoinen ja jopa sopivan hintainen. Eli joskus on onnistanutkin.
    Nyttemmin ei oikein kiinnosta tuo kaupanteko jostain muusta syystä.....
     
  20. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Mikähän oli tuo -71 Impala BM-47 tämän päivän pörssissä:

    BM-47 Chevrolet 4D Impala 164691/3080

    Moot.til:5.730

    Käyttöönotto:00.00.71

    Katsastettu:30.04.04


    Ei liene ainakaan tuosta kuvakulmasta ja katsastusleimasta päätellen mikään täysin paska,myydään osina.Ja paikkakuntana E-Pohjanmaa,ei taida olla vaikea arvata kuka kauppaa.... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!