Laturi 2005 mustangiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja BBC, 29.9.2016.

  1. BBC

    BBC Guest

    Laturi kävi punaisena ja melkein sytytti tulipalon LA iltapäivällä keskellä 8-tietä ja valoristeystä Kokkolassa.
    Kaveri möin halvalla uuden 80A Yuasa akun ja kun savu oli hälventynyt ja laturi kytketty irti pistokkeista, ajoin mustangin kotiin vähäisellä virrankäytöllä.

    MA lähdin Tre teollisuusmessuille ja kerkesin kysellä hintoja ja saatavuutta peruskorjatulle uudelle laturille.
    Jenkeissä 78usd-120usd, arvauspartsit ja muut lähes 400e, hakala asiallinen hinta 280e ja HATA Autosähkö (hatanpään valtatie Tre) lupasi tinkomisen jälkeen 250eurolla REMY laturin ( 1v takuu).

    Toki olisin voinut ostaa Hakalaltakin, mutta tuli sen verran myöhään hänen sähköposti että HATA sai tilaukseni kun vastasivat todella nopeasti viestiini.

    Ilman virrankäyttöä Sjk-Tre ja niin vaihdoin messupäivän jälkeen keskustassa hotellin vieressä kadunvarsiparkissa laturin ja taas toimii.

    Esimerkillistä palvelua, suosittelen ! Näin ne hommat pitäisi hoitaa, ettei tarvi kuunnella Taiskaa tai Eija-Sinikkaa jossain jonotuksessa. Osalta tuli nyt tarjous 2-3pvä kyselyn jälkeen. Muutenhan ei ole kiire, mutta kun on kuitenkin käyttöauto,....

    aulis

    (Liityin suomen mustang sivustolle ja olisin siellä kysellyt viikonlopun aikana jos jossain olisi ollut uutta tai käytettyä laturia saatavana. mutta,.....aika venäläistä hommaa. Tuli tieto sähköpostiin että "päättäjät" ilmoittaa kun on hyväksytty käyttäjäksi ko. sivustolle ja sitä ei tietoa ei ole vieläkään tullut, joten---> pitäkää tunkkinne, Näin ne toimii nämä sosiaalidemokraattiset kerhot tai kotisivut)
     
  2. Pöpilisti

    Pöpilisti 1st gear

  3. BBC

    BBC Guest

    Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

    Pöpilistillä hyvä huomio, tähän joku peukuttava hymiö.

    A
     
  4. urho3

    urho3 Gearhead

    Tais sattua kalikka nilkkaan. No ei herneitä.
     
  5. BBC

    BBC Guest

    aivan mahdottomasti tuli pölliä jaloolle. Kyllä sattuu,...
    Kun harmittaa niin antaa harmittaa. Niin ja nimettömiäkin on paljon, mutta siihen on totuttu.

    No, Amerikan mosse on kunnossa ja pisteet Tampereen firmalle.

    Aulis
     

Kerro tästä muillekin!