Olds 350 tulpat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pude, 9.10.2016.

  1. pude

    pude 3rd gear

    Mitkä tulpat sopii parhaiten Oldsin 350 koneeseen ? Lohko vm 68 - 70 ja kansissa numero 8......
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Onko siinä Hei-jakaja niin kuin noissa alun perin on? Ja jos on vakiokuosissa kone ja virranjakaja, niin silloin AcDelco R46SX tai R45SX voisi olla hyvät (matalampi numero, kylmempi tulppa). Noissahan on valtava kärkiväli, mutta se on HEI-jakajalla ja kombinaatiolle ihan ok. Joskus olen sitä vähän pienentänyt jos on ollut muutoksia koneessa.
     
    Karpov tykkää tästä.
  3. amarillo

    amarillo Gearhead

    Champion rj 12 yc ovat toimineet omassa 350 ihan hyvin.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Gmmän koneissa delcot kova juttu ja champpionit moparissa. Toki toimii ristiin ja mullakin joskus ngkoota ja muuta sieltä löytynyt entisen omistajan jäljiltä. Niillä ei vaan pitkälle pötkitä
    Lähinnä sellaset markettitulpat jos siihen hätään ei löydy delcoja.
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olikos se uudempikantisissa ac fr 3 ls6?
     

Kerro tästä muillekin!