MG TF

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Teeäffä, 30.9.2016.

  1. Teeäffä

    Teeäffä 1st gear

    Moi kaikille !

    Lukuisten moottoripyörien jälkeen MG TF 135 tulossa maailmalta harrastevälineeksi joten ajattelinpa kirjautua tänne. Onkohan täällä muita TF/MGF omistajia ?
     
  2. 75b

    75b Gearhead

    Terve vaan. Tässä ainakin yksi 135 Cool Blue omistaja ilmoittautuu. Autoja kyllä tuntuu Suomessa olevan jonkunkin verran, mutta täällä on hiljaista.
     
  3. Teeäffä

    Teeäffä 1st gear

    Hyvä että joku sentään.. Minulle on tulossa TF 135 Royal blue beigellä nahkoilla ja jalomuoveilla. Mitäpä olet tykännyt ?
     
  4. 75b

    75b Gearhead

    Juu, mikäpä siinä. Ihan kiva sillä on ajella, vaikka ei se mikään raketti ole. Itsellä on 2005 sininen Cool Blue -versio. Ostin sen Saksasta projektina. Kone oli ylikuumennut korjauskelvottomaksi ja sen jälkeen korjattu pieleen, eli rakensin koneen uusiksi aika totaalisesti. Jarrut oli myös aivan jumissa ja kuluneet, sekä etualatukivarret puhkiruostuneet. Huonolla pidolla ollut siis, mutta nyt on tämä kesä ajettu ilman remontteja. Jotta jotain tekemistä olisi ollut, niin rakensin pakoputken uusiksi vapaavirtauspöntöllä. Valmiiksi äänekäs auto on siis nyt vielä äänekkäämpi, jos ei muuta:).
     
  5. Teeäffä

    Teeäffä 1st gear

    Juu monen kuntoisia on tarjolla. Vaikka kansipahviongelmista eniten puhutaan niin väittäisin että ruoste on se pahempi ongelma. Monta piti tutkia ennen kuin ruosteeton löytyi. Melkein vois sanoa jos on kova katto ja talvirenkaat varusteena niin pohja on aika kamalan näköinen. Tukivarret ja apurungot ruostuu mutta niitä voi onneksi vaihtaa ja sumujen saarilta saa osia ihan järkevään hintaan. Kori jos on ruosteessa niin sitten menee vaikeaksi.
     
  6. Teeäffä

    Teeäffä 1st gear

    MG saapui kotiin. ..Kiva ajaa, kääntyy kuin mikroauto. Talven aikana tehdään perusteellinen huolto. Kevättä odotellessa....

    Yritin laittaa kuvalinkin tähän muttei onnistunut
     
    Muokattu: 10.11.2016

Kerro tästä muillekin!