Gallup: millä ajat talvella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rautasydän, 13.1.2014.

  1. juk1

    juk1 3rd gear

    Kai se täytyy taas 68 pitkäkatto fairlaaneen nastat vaihtaa alle. Ja jos nyt jaksais lisäkennopuhaltimen konttiin laittaa niin pysyis noi takaikkunatkin huuruttomina varsinkin kun usein on kaks koiraa kyydis ne perkele hönkii aina ikkunat tukkoon :rolleyes:
     
  2. Dusturecarn

    Dusturecarn 3rd gear

    Näillä näkymillä Capricella
     
  3. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

  4. asperiini

    asperiini Gearhead

    Eiköhän tämäkin talvi mene tuolla Excursionilla.
    Saa tulla enemmänkin lunta ja aina pääsee joka paikkaan.
     
  5. KajS

    KajS Gearhead

    "Talven" varalle laitoin low-ride-mondeoon 18" Nankang-kitkat alle. Jos "talvi" ei yllätä, voin jatkaa maantieveneilyä slanttivanilla, onhan Goodridetkin M+S.

    Siis oikeaa talvea ei täälläpäin ole ollut sitten 2013.
     
  6. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    ...Dart varalla jos ei pickuppi jostakin syystä suostuisi kulkemaan.
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    a2 audi alkuun tai sit 240 volvoo_O
     
  8. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Todennäköisesti vanilla ja Cadillacilla. Enkä aio kumpaankaan vaihtaa nastoja alle, ellei nyt aivan jumalattomasti lunta tule.
    Noin pärjäsin viime talvenkin. Tai oli mulla puoli talvea Buick, jossa oli nastat.

    Tosin vanin 295:T meinas jossain vaiheessa lyödä vähän tyhjää. :D Mut sit vaihdoin toisen auton alle.

    Onneksi mun ajot on niin vähäisiä, ja ennakoivaa ajotapaa noudattaen pärjää pitkälle.

    Tosin "välillä" lapsettaa, niin en etuvetoista suostu talviautoksi ottamaan. Olen niilläkin talviajoja ajellut, ja armoton vitutus koko ajan.

    Ymmärrän kyllä pitkää matkaa ajavia etuvetoisuuden valitessaan.

    Mulla nyt näin työttömänä lähes kaikki ajot on "huviajelua".:)
     
  9. Vani76

    Vani76 Gearhead

    3gen Firebird kuljettaa, hyvillä nastarenkailla ei mitään ongelmaa.
     
  10. sisu

    sisu Gearhead

    Dodge ram 2500 vie kesät ja talvet.
     
  11. rb

    rb Double Gearhead

    ........ttu kun sen tietäskin etukäteen.

    Oliks 2009 kun se joulun kieppeillä aloitti lumen tulon ja sitä tuli kans sit koko lopputalven. Silloin tuli manattua takaveto pikappi syvimpään helvettiin, kun alla oli vielä jenkki "kitkat" joilla lumella ei ollut pidosta tietoakaan.

    Kyl hyvä rengas ja riittävän monta hiekkasäkkiä lavalle pelastaa aika pitkälle, mut silti jos nyt tietäisin että lunta tulee metritolkulla, niin hommaisin jonkun pikku kikkareen talven ajaksi alle...
     
  12. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Mulla oli viitisen vuotta sitten työssäkäyntiropposena Vw Polo, työmatkaa kun oli n. 50 km suuntaansa. Ja jos tuli/oli yöllä tullut vähänkään enempi lunta, niin toi oli kyl aivan karsee/hengenvaarallinen kulkupeli. Pienikin karhe vinosti tiellä ja sit mentiin... Allakin oli vielä hyvät uudehkot talvikumit. Onneksi oli kantti-Caprice kauppakassina, niin sillä päästeli ilokseen läpi tuulen ja tuiskun.:)

    Ja jota ei menisi ihan ot:ksi, niin v6 4-motion Passatti taitaa tän talven kuljettaa töihin ja takaisin.
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mulla oli 3 4X4 maasturia peräkkäin, eikä mitään tarvetta...Edellisenä talvena oisin nelivetoa tarvinnut. Ja leimaaton sellanen mulla olikin! Ei vaan ollut leimassa, ja sekös vitutti, kun jäi jumiin. Himassa olis neliveto, mutta ei leimassa! Tämä siis tapahtui ennen noitten hommaamista.
     
    Muokattu: 17.10.2016
  14. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    1998 Legacy farkulla mennään talvi, jos ei satu hajoamaan. Sivukylällä ja mäen päällä asuvana nelikko on ihan kiva varuste. Pari Jeeppiä ja pari Isuzu Trooperia ollut joskus aikaisemmin. Yleensä mennyt just niin että kun on nelikko, ei ole kelejä ja kun ajelee etuvedolla tai takapotkulla, iskee kunnon talvi päälle.

    Meillä on tänne kohtuu kettumainen mäki ja farkku Oldsin jouduin kerran jättämään alas liian lumen takia. Caprice farkun taas joutunut pari kertaa jättämään mäen alas, kun vesijää-kelillä jäin puoliväliin mäkeä. On muuten paskamainen fiilis kun 5.5 metriä rautaa alkaa valua taaksepäin, hyppää pois urista ja alkaa kammeta poikittain. Tien leveys kun on hitusen reilu 3 metriä.... Hiekkasäkkejä oli aina takakontissa ja ensimmäisen jumituksen jälkeen kävin paskalla kelillä heittämässä hiekkaa mäkeen. Tosin sen verran persiistä on sekin jotta nelikko ja nastat on tällä suunnalla ainoa käytännöllinen vaihtoehto.
     
  15. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    -76 Range Rover / Fiat 3,5dsl. Eiköhän noilla uusilla A/T renkailla pärjää jotenkuten. Pari nastallista etuvetokiesiä on toki lisäksi.

    Ainakin toistaiseksi on lähtenyt hyvin käyntiin ja lämpöäkin tulee ihan mukavasti kun on tuplakennot. On tuo ainakin paremman tuntuinen, kuin käytännössä takavetoinen 1981 Ramcharger.
     
  16. jrasi

    jrasi Gearhead

    '05 Peugeot 607 kuljettaa kesät talvet tai sitten '93 Cadillac Seville. Cadillac on ainakin hyvä talviauto, kunhan vain termarin vielä asentais niin menis piirun vähemmän soppaa.
    Pösö tuli taloon vasta alkukesästä, katsotaan mitä se on talvesta mieltä.
     
  17. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Alkutalvi vaimolta ylimääräiseksi jääneellä Korean-ihmeellä kun siinä on vakuutukset maksettu ja kaikki, mutta varmaankin joulukuuksi otan taas ajoon -89 F250 Fordin, 7.3 diesel ja neliveto, nokialaisilla.
     
  18. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    '69 Falconi farkulla edelleen kesät talvet:cool:
     
    passerby tykkää tästä.
  19. manha

    manha Gearhead

    passerby ja Powerstroke tykkäävät tästä.
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vähän huonosti näkyy honda? kuvissa.
     

Kerro tästä muillekin!