Mistä pala punaista kumimattoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jusku1, 27.10.2016.

  1. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Tarvitsisin palasen (n. 50 x 50cm) punaista kumimattoa, joka kiinnitetään tekstiilimaton päälle, ettei kantapää tee kuoppaa tekstiilimattoon.
    Mistäköhän tuota voisi ostaa..?
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kirjoitin googleen "etra punainen kumilevy" ja siellähän sitä on ja varmaan myyvät sulle palasen. Oli eri laatuja ja nimenomaan punaistakin on. Etra = Etola.
     
  3. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Kiitos.
    Taitaa kiinnitys kontaktiliimalla olla paras...?
    Vai olisko muita konsteja?
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kaupassa ne varmasti antavat viiden pisteen vihjeen siihen mikä liima kumimattoon tarttuu. Kumejakin on erilaisia ja jos se onkin silikonia, niin eihän siihen tartu oikein mikään.

    Jos tarve on vaan saada lisämatto olemaan liukumatta karvalankamaton päällä, niin ehkä sen lisätyn palan alle vois liimailla tarranauhaa. Sitä mitä on lenkkareissa yms yms, toinen puolihan mielellään tarttuu kaikenlaiseen karvaiseen.
     
  5. GBS

    GBS 2nd gear

    2 puolinen teippi.
    Etralla on hyllyssä ainakin julmettuja teippejä.
     
  6. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Pitääpä käydä Etrassa kyselemässä
     

Kerro tästä muillekin!