Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

  1. Unclesam2

    Unclesam2 1st gear

    MarkoT tykkää tästä.
  2. KingLinc

    KingLinc 3rd gear

    Tarvisin tallipaikan, jossa on nosturi tai saa/voi asentaa sellaisen. Täältä Helsingin läheltä. Itse asun Malmilla, joten esim. Tattis tai Tapanila ois hyviä mestoja. Kauempaakin käy. Kimppatalli käy hyvin, kunhan on tarpeeksi tilaa (min. 30m2?). Myös loossi jostain isommasta hallikompleksista käy. Silloin ehkä tarve noin 50 m2 min. Soita tai tekstaa 040 868 3270.
     
  3. tjl

    tjl Gearhead

    Kiitos tarjonneille, paikka löytyi Tikkurilasta!
     
  4. 2XJ6

    2XJ6 1st gear

    Säilytyspaikkoja Kouvolassa - vielä on tilaa muutamalle!
     
  5. -vellu

    -vellu Gearhead

    Tänäkin vuonna säilytyspaikkoja Myyrmäessä :D
    Nyt entistä parempi turvallinen ja lämmin (~+18 astetta) halli. Halli on ainoastaan säilytysautokäytössä.

    Hinta 95€/ kk.

    Lisätiedot: nol-viis-nol-575 0885 tai info(ät)vuokratallit.fi tai http://www.vuokratallit.fi/

    Kuva säilytyshallista:

    [​IMG]
     
  6. HC-Silence

    HC-Silence 3rd gear

    Tallipaikka hakusessa alustavasti parille autolle pk seudulla. Kyselen siis itseni ja kaverini puolesta.

    Ropausmahdollisuus pitäisi olla.

    Tarjoukset mielellään kuvien kera YV:LLÄ

    -Riku, Vantaa
     
  7. salepia

    salepia Gearhead

    UP
     
  8. salepia

    salepia Gearhead

    Tarjoan talvisäilytyspaikkaa vuokralle autotallissa moottoripyörälle Järvenpäässä.Lämmin ja kuiva tila, lievä rakentelukin sovittavissa.
    p.0447555789
     
  9. PSpeke

    PSpeke Gearhead

    Hyvinkään kylässä vapautuu n. 60 m2 kylmä ja kuiva hyvällä valaistuksella ja hyllyillä oleva varastotalli. Jos tila kiinnostaa, voin antaa yv:nä vuokranantajan yhteystiedot. Päätän sopimuksen muuton johdosta 30.11 mennessä
     
  10. 2207

    2207 Gearhead

    Tarjolla harrastustilaa autolle/prätkälle Lempäälässä. Samassa tilassa jenkkejä ja kaksi heppua tällä hetkellä, pari autoa menis vielä. Paikka on lämmin ja mukavasti valaistu, Ideaparkiin matkaa vajaat 5km.
    Vuokra otetusta tilasta riippuen 200-280E/kk, sisältää lämmöt, veden, sähköt ja paineilman.

    Älä laita viestiä vaan soita HETI!
    040-5943963
     
  11. Riccardo

    Riccardo 1st gear

    Vuokraan lämmintä hallitilaa Kotkasta, kuiva ilma ja ilmankierrolla varustettu.

    Omat autoni ovat myös samoissa tiloissa. Vartioitu, lukittu, turvallinen paikka, ei pelkoa ilkivallasta. Vakuutettu tila, yritykseni yhteydessä.

    Vielä olisi tilaa muutamille autoille ja moottoripyörille. Nyt paikkamaksu syksy 2017 - toukokuu 2018 autoille 350 euroa, moottoripyörille 130 euroa. Hinta siis koko kaudelta.

    Voit tuoda auton/pyörän syksyllä myös kauempaakin, vieressä on pesupaikka painepesureineen eli puhtaana säilytykseen jos kurakelit yllättävät.

    Lisätiedot: 040 511 0737

    Ystävällisin terveisin,

    Kai
     
    Muokattu: 15.10.2017
  12. HC-Silence

    HC-Silence 3rd gear

    Edelleen g-bodyt etsii tallipaikkaa uudeltamaalta :)...
     
  13. rizla^^

    rizla^^ 2nd gear

    Kokkolassa kellään tilaa edullisesti jossa sais vähän ruuvatakkin??

    Vähäsen noita on tarjolla ja missään ei oo tähän mennessä saanu ruuvata, säilyttää ainoostaan ja kovalla rahalla...
     
  14. Jonssi

    Jonssi 3rd gear

    Oliskos Tampereella ja toiveissa vielä itä- tai eteläpuolen talli- tai hallitilaa yhden pienen Pontiacin verran... Valoa, lämpöä ja vaihtovirtaa kun olisi, niin johan niillä pitkään pärjäisi...

    Yksityisviestillä tavoittaa parhaiten...
     
  15. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Taas olis yks paikka vapaana..
     
  16. Karva

    Karva Gearhead

    Kouvolan Tykkimäellä halli + aidattu hiekka piha (vähän alle hehtaari), lukittavat portit + alueella on SECURITAS kulunvalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Google .... Tehontie 26 45200 Kouvola !!

    Alueelle voi varastoida, autoja, rakennustarvikkeita, kontteja tai mitä haluaa + lämmintä halli ja tsto tilaa on 400 m2.

    Ovet 3 x 3 m ja sisäkorkeus 3,5 m. Max liittymä 3x65 A, voi pyörittää vähän isompiakin koneita, Kouvolan veden liittymät ja piha-alueella pintavesiverkot, pysyy piha-alue kuivana. Oma öljy/monipolt. kattila, rakennuksessa tuplaeristys.

    Rakennus on luokiteltu teollisuustuotantolaitokseksi, eli saa hitsata, maalata ja rakentaa mitä ikinä keksii. Voi tehdä omat korjaamo- ja asuintilat, vaikka uima-altaan ja tallibaarin jne. !!

    Kerää porukka ja perusta kerhotalli tai hippikommuuni. Saatte tehdä suljetulla alueella mitä ikuna lystää, keskellä Kouvolaa tykkimäen moottoriradan vieressä, noin 250 m huvipuistosta. !!

    Tehontie 26 vapautuu mahdollisesti tammikuussa, tai sopimuksen mukaan keväällä 2017, vuokra ja kustannukset riippuu siitä mitä haluatte vuokrata, koko paikan, osan lämmintä tilaa vai varastotilaa piha-aluelta. ??

    Soita ja kysy o4o 822 15o8




    (( --- Voi olla jotain tähän suuntaan ..... keskihinta 4,5 €/m2 tekee = lämmin 400 m2 tila 1 800 € + piha-alue == kaikki 2 150 €/kk

    Perusta talli ?? / jaettuna 10 hlö -- tekee 215 €/kk / hlö ??

    Ei paha, oma suljettu paikka ja piha-alue jossa voi pitää mitä tahansa tapahtumia, grillibileitä, kokoontumisajoja, sekä lämmintä tilaa 400 m2.

    Lämpö tai 1500 L öljyä vuodessa, kuuluu vuokra hintaan, tilat lämpenee vähemmällä kuin perusomakotitalo ..... sähköstä ja vedestä vuokralaiset maksaa sen mitä kuluttaa ja tekee mielummin itse omat sopimukset --- vaikka näin, homma on neuvoteltavissa ja tarkoitus on hakea pitkäaikainen vuokralainen, esim. kerho tai vastaava. ?? ))
     
    Muokattu: 21.11.2016
  17. kingsway

    kingsway Gearhead

    Tarpeet on tyydytetty.
     
    Muokattu: 20.7.2017
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Laitanpa tähän, kun omalla seuralla on kuulemma etsinnässä uudet kerhotilat Keski-Suomesta, hyvä olisi olla myös säilytystilaa autovanhuksille (kylmäkin tila käynee, ehkä pelkkä rakennusoikeuskin). Että jos tiedät sopivia tiloja, jotka olisivat mahdollisesti ostettavissa, niin vinkkaa. Esim. vanha teollisuuskiinteistö, kauppa, ehkä koulukin jne. Välitän sitten tietoa päättäville elimille.

    o4o S78 3632 tahi yv.
     
  19. soppa79

    soppa79 Gearhead

    Tattiksella vapautumassa kimppatallista paikka. Vapautuu 1.4.217

    Tilaa kahdelle pienehkölle säilö käyttöön tai yhdelle isomalle projektille.

    Hyvä luotettava porukka , heittopaikkan käyttöoikeius jne

    Lisätiedot yv/0445556979
     
  20. chad666

    chad666 3rd gear

    Helsingin Veräjänmäestä vapautuu 1.5.2017 lämmin 29 neliön (pituus noin 6 metriä), yhden auton autotalli. Sisään mahtuu auton lisäksi hyvin roipetta ja moottoripyöriä. Ei vesipistettä.

    Ensisijaisesti myyn. Autotallin hoitovastike- ja pääomavastikekerroin on 0.5. Hoitovastike tällä hetkellä 66.7 €/kuukausi. Hyvä taloyhtiö, vuonna 1978 rakennettu. Suurempia remontteja ei suunnitteilla. Sijainti hyvä, juna-asemalle ja 550 reitille lyhyt matka.

    Hintapyyntö 39 000 €.

    Yhteyden saa parhaiten sähköpostitse tai puhelimella:
    bsoderst@gmail.com
    0505869283
     

Kerro tästä muillekin!