3rd gen Camaro T-Top verhoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Propellus, 20.11.2016.

  1. Propellus

    Propellus 1st gear

    Löytyykö kokemuksia mistä kannattaisi hankkia 3rd gen Camaron t-top sisäkaton verhoilua? Ebaysta löytyy näitä abs-muovisia malleja, mutta kannattaako noihin sekaantua eli istuvatko paikalleen? Itsekin voisi periaatteessa yrittää askarrella, mutta valitettavasti ei ole minkäänlaista mallia, kun omasta autosta oli jo edellinen omistaja hukannut verhoilun.
     
  2. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Soita Trade Partsille, siellä ollut PUI:n valmisteita hylly tavarana.
     
  3. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Saiko trade partsilta apuja? Itsellä lähes samainen ongelma, repaleinen t-top sisäkaton verhoilu.
     
  4. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Sama ongelma myös itsellä. Alkuperäinen on puristetun eristevillan tapaista. Tp:n sivut totesi tavaran olevan väliaikaisesti loppu.
     
  5. Propellus

    Propellus 1st gear

    Soittelin aika pian tuon ensimmäisen ehdotuksen jälkeen. Tilaustavaraa ja toimitusaika oli pitkä, mutta vielä varmaan kevääksi ehtii. Tuo on sellainen ABS(?) muovimalli joka tulee rullalla, mutta pitäisi oieta oikeaan muotoon. Pintaverhoilun saa valita ja vaihtoehtoja taisi olla aika monenlaista. En vielä tilannut itselleni.

    Jotain huhuja kuulin, että Oulun suunnalla joku tekisi jonkinlaista lasikuitumallia. En sitten tiedä onko joku harrastaja jolla muotit vai onko ihan joku firma. Ehkä joku tällä foorumilla tietää/tuntee?
     

Kerro tästä muillekin!