Tapatalk?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Cure, 7.3.2016.

  1. Cure

    Cure 1st gear

    Olisiko od:lla viimein tsäänssiä saada tapatalk käyttöön? Tulisi paljon enemmän seurattua foorumia muiden ohella.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mitä iloo tosta on? Moni ulkomaan foorumi tyrkyttää tota
     
  3. Cure

    Cure 1st gear

    Ei sulle näköjään ainakaan mitään :) ei fordistakaan kaikki pidä, mutta silti sitä käytetään.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Parilla foorumilla kokeilin, mutta mieluummin surffaan paljaalla. Makuasioita.

    Kunhan vielä saisi layoutin sellaiseksi että vaaka-asennossa näkyisi muutakin kuin näppis ja yläpalkki. Ei meinaa nakit taipua tälle pikkunäppikselle.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Olipas ihana vastaus;):)

    Jos joku muu avais mulle sovelluksen idean kun en tiedä yhtään.

    Eikä nykyään parane kaikkea googletella rapistuu aivot :eek:
     
  6. Catiska

    Catiska Gearhead

    Tapatalk on ainakin minulle se pääasiallinen foorumeiden lukutapa, etenkin jos olen jossain muualla kuin tietokone silmien edessä. Sen lisääminen foorumien ominaisuuksiin on nykyisin enemmänkin standardi kuin olla lisäämättä sitä ominaisuuksiin. Ei kait sellaista tuoretta foorumialustaa olekaan joka ei Tapatalkia tue?? Vai onko joku niin jälkeenjäänyt alusta vielä tarjolla, alustoihin kun en ole tutustunut.

    OD on kuitenkin minun käytössäni ainoa foorumi mikä ei sitä käytä, valitettavasti.
     
  7. Catiska

    Catiska Gearhead

    Tapatalk on foorumien lukualusta matkapuhelimille ja tableteille. Sen avulla saa foorumia luettua/selattua ja kommentoitua helposti myös pienemmällä kosketusnäyttöruudulla.
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Olenko ihan hakuteillä, mutta pakottaako toi tapatalk sivuston "lehdenkolumneiksi"?

    Ja yksi kolumni ois pysty näytön levyinen?
     
  9. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ei se vaikuta ulkoasuun mitenkään. Tapatalk hoitaa sovituksen mobiililaitteisiin.
     
  10. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Tapatalk on mobiililaitesovellus, jonka kautta useita eri foorumeja voi seurata saman sovelluksen kautta. Nykyiseen foorumialustaan (XenForo) on saatavilla Tapatalk-plugin, mutta ainakaan vielä sitä ei ole asennettu. RSS-syötteet foorumista ja aihealueista on kuitenkin saatavilla.

    Myös normaaliulkoasu on responsiivinen eli kapeammassa näytössä sisältö skaalautuu uudelleen yhteen palstaan.
     
  11. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kyllä tämä on harvinaisen hyvin selattavissa ihan kännykän selaimella, eli skaalautuminen toimii hyvin. Mutta kaikki muut päivittäin seuraamani foorumit toimii Tapatalkilla niin olisi kätevintä lukea myös tämä samalla sovelluksella.

    En tiedä minkä verran tämän foorumin käyttäjistä omistaa älypuhelimia ja käyttää tapatalkia, mutta ainakin kelkkalehden foorumilla se on melko yleinen.
     
  12. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Se näppituntuma mikä meillä on tilastoista sekä käyttäjien yhteydenotoista niin OD:n keskivertokävijä ei ratsasta ihan tieto- ja puhelintekniikan aallonharjalla. Hyvin paljon näyttäisi olevan hieman iäkkäämpää kalustoa käytössä statistiikan perusteella.

    Tapatalk-tuen tarve sellaisille, jotka ovat tottuneet sitä käyttämään on kyllä ihan ymmärrettävä toive. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole asenneltu plugineja ihan siitä syystä, että tässä on vielä kaikenlaista säätöä sivuston muun toiminnallisuuden kanssa ja aina mitä enemmän lisäpalikoita on mukana pelissä, sitä enemmän muuttujia on ongelmia ratkottaessa.
     
  13. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kiitos selvennyksestä ja ymmärrän kyllä pointin/työmäärän. Tämä oli ainakin minun osaltani vain toive sinne loputtomaan toiveiden jonoon ;)
     
  14. Cure

    Cure 1st gear

    Kun ominaisuus joskus saadaan niin tulee tätäkin foorumia taas alettua seuraamaan. Siihen asti visiitit ovat muutaman kerran vuodessa, joka on harmi. Mobiilikäyttö kun on tätä päivää jo suurimmalla osalla väestöä.
     
  15. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Ai niinkös meinaat?Mää vanha äijä ainakaan älypuhelimella
    tätä ikinä selaa.Pieneltä ruudulta jotain tihrustaa.Tosin ymmärrän että nuoret ja hyvänäköiset(naisista puhuen :hyvännäköiset)
    varmaan tottuneet älypuhelimen käyttöön enemmin.:rolleyes:
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  17. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Vähän kaikki foorumit tukee tapatalkkia. Joskus koitin muttei se niin erikoista ollut että olis sitä sen enempää käyttänyt. Silti se kyllä pitäs olla jo nykysin joka foorumin vakiokamaa, siittä ei ole haittaa kellekkään mutta hyötyä joillekkin on paljon.

    Saab fooruminkin selitys "tämä skaalautuu paremmin" on ihan umpihuono. Ennen kun ei ollut facebookkeja se oliskin mennyt läpi mutta nykysin kun on vaihtoehtoja, edesauttaa ton puuttuminen kyllä siirtymistä muille areenoille.
     

Kerro tästä muillekin!