Buick Electra sedan 1977-1984

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Karpov, 7.4.2010.

  1. 0132

    0132 Gearhead

    Juu tää on se. Edellisillä omistajilla oli kalustoa niin paljon ettei tälle jääny aikaa.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Yleisin ongelma vilkuissa on takavalon maadoitus, oire viittaa juuri siihen. Joskus myös vetokoukun sähkövedot kiikastaa, vaikka se olisi jo poistettu käytöstä.
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    Huono akku, niin vilkku palaa koko ajan.. Ja jos kytket puskurin parkit ja vilkut hölmösti, se vilkku toimii ok ilman valoja ja valot päällä palaa vilkku koko ajan. Tein juuri pari vko sitten tuollaisen kokeilun... Äärivalothan taas palaa, kun on sekä vilkku, että valot päällä. Mullahan on siis 87 stw ja sitten 78 Lesabre coupe, joten keskiarvo on lähes 83 Electra sedan...
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    Umpion vieressä oleva keltainen valo sivulla on mulla parkkina, ei kai se ole ollut koskaan vilkku? Näkyisi nimittäin vilkutus ehkä aika hyvin. Liekö ne etuvilkut puskurissa olleet uutena valkoiset? Minulla on siinä oranssi polttimo nyt, niin vilkuttaa oranssia.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Väärät polttimotkin tekee ihmeitä. Jos vaikka jossain 21w 21/5 sijaan.
     
  6. 0132

    0132 Gearhead

    Aiemmin toimi vasemman puolen vilkut. Nyt nekin vaan palaa. Akku on vasta ostettu, vähillä virroilla tosin voipi olla nyt. Vai voisko sittenkin olla vaan rele joka temppuilee? Nuo puskurin vilkut/parkit palaa kun ajovalot palaa, eli ilmeisesti päin helvettiä kytketty?

    Mites tuo puhaltimen esivastus, kun kävin hakemassa uuden niin sain neljällä liittimellä olevan. Entinen on viidellä. Onko tietoa mistä löytyis kytkentäkaaviota josta nuo ilmastoinnillisen vehkeen puhallinkytkennät kävis ilmi? Kuvakin riittäis mistä näkis että minkä värinen piuha mihinkin
     
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla palo muistaakseni puskurissa parkkeina ne valot ja myös ajovalojen kanssa. Vilkut meni niin että puskurin vilkku vilkku eri tahtia sivuvilkun kanssa. Eikös ne maha niin kuulua olla?

    Varmaan eri vastus eri systeemeissä mutta kai sen tollakin saa toimimaan.
     
  8. 0132

    0132 Gearhead

    Puhaltimen vian todennäköinen syyllinen löytyi. Säätöpaneelin takaosa siitä leveen johtoliitännän kohalta pahasti sulanut. Jos sellainen joltain löytyis ylimääräsenä niin mieluusti poistaisin korvausta vastaan.
     
  9. 0132

    0132 Gearhead

    Heitteliskös joku ehdotuksia mistä päin tuosta -80 limitedistä vois runkonumeron löytää. On lukenu ehdotuksia jo konehuoneesta ja pyöränkotelosta. Konehuoneessa tässä hädintuskin montaa senttiä runkoa ees näkyy ja pyörän koteloista ei löydy.
     
  10. Holley

    Holley Gearhead

    Pitkät matkat olet runkopalkkeja pyöränkoteloista putsannut renkaan etu- ja takapuolelta? mulla viimeisimmässä on peräti korissa se numero. Meistä uusi, jos ei vanhaa löydy.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ääni uuden meistolle. Ei tartte arpoa tai miettiä mitään.
     
  12. 0132

    0132 Gearhead

    Juu siltä vähän vaikuttaa että uutta joutuu naputtelemaan
     
  13. jrasi

    jrasi Gearhead

    Miksi eksyin tätä lukemaan... Pitkään jo kuumottanut tämmösen Electran hankinta. Täytyy realisoida tuo Cadillacci ja hankkia Buickki.

    Eli jos tuossa keväänkorvalla tekee mieli siirtyä uudempaan, niin ok Nortti-Seville olis antaa vaihdossa tän vuotiseen Electra sedaniin.
     
  14. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Täytyypä nyt sen verran todeta tähän topickiin, että mullakin majailee tontilla säilytyksessä ´80 Electra.
     
  15. BuickS

    BuickS Gearhead

  16. 0132

    0132 Gearhead

    Tänään palasi tuo oma Electra kaheksan vuoden seisonnan jälkeen liikenteeseen. Leimasta läpi heti ensimmäisellä kerralla. Näprättävää vielä riittää paljonkin mutta onhan se kivempi näprätä kun voi välissä ajella.
     
  17. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikä laatikko ja säätö jos 110kmh vaihtaa isoimmalle?
     
  19. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Tommonen 79 electra on toss ny ollu kolmisen viikkoo...kaikki pelaa ja ei muuta ku bensaa tankkii ja menoks:cool:
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onko aito 79? Onko kuvaa?
     

Kerro tästä muillekin!