Fhra Kiihdytyskalenteri 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 5.12.2016.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    https://www.fhra.fi/tapahtumat/

    20.5.2017
    Kadunmiehen kiihdytyspäivä, Vesivehmaan lentokenttä

    26.5.2017 Test´n Tune, Motopark

    27.-28.5.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1, Motopark

    10.-11.6.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 2, Motopark

    29.6-2.7.2017 Nitro Nationals EM-osakilpailu ja Kiihdytysajon SM-osakilpailu 3, Alastaro

    22.-23.7.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4, Kalajoen lentokenttä

    12.-13.8.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 5, Motopark

    26.8.2017 Kadunmiehen kiihdytyspäivä, Vesivehmaan lentokenttä

    1.-2.9.2017 Kiihdytysajon SM-finaali, FHRA Night Race, Alastaro

    3.9.2017 Test´n Tune, Alastaro
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Katsohan mokomaa, Motoparkissa kolme kisaa. Säästääpä sitten ajomatkassa ensi kesänä :)
     
  3. josu

    josu Gearhead

    Ne ketkä tietää asiasta enemmän niin kertokoot mitä vaatimuksia test and tune päiville on,jäsenyys,auton turvallisuudesta,säännöistä ym...
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Oho...kylläpäs nyt hellitään kiihdytyskansaa, peräti kolme kisaa Suomi-Drag Racing:n "Mekassa"...hyvältä näyttää kalenteri, Kiitos FHRA :cool::)

    Matkaa tulee kyllä vähän enempi, mutta sillä ei ole mitään väliä...tiedä joutuuko tässä harkitsemaan peräti jäsenmaksunkin maksamista muutaman vuoden tauon jälkeen, kun sille on vastinetta tiedossa :cool:
     
    Catiska ja G20 tykkäävät tästä.
  5. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Ei hyvältä näytä tuo kalenteri.
    Maan ykkösrata Alastaro jossa just tehty radanpinnan uusiminen jätetään kahteen kilpailuun vuodessa ja EM:t aloittaa kauden,Ei kauheesti järkeä käytetty noissa päätöksissä,mut näillä mennään ja katotaan minkälainen kausi tulee.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  6. BBC

    BBC Guest

    Hyvä kalenteri. Paljon katsojia Motoparkissa ja kuulemma ei saa vittuilla paikasta.
     
  7. Catiska

    Catiska Gearhead

    Pohjautuuko arvostelusi tietoon mitkä asiat on kalenterin takana vai julistatko järjen vähyyttä kuulopuheiden tai arvausten perusteella?

    Minäkään en tiedä taustoja mutta epäilemättä jotain perusteita on olemassa.
     
  8. leadsled

    leadsled Gearhead

    Hyvä, että kalenteri jo paketissa! Ja kolme "kotikisaa" luvassa, helpottaa yhteistyökumppanuus hommia aikalailla!
     
    supo tykkää tästä.
  9. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Catiskalle,Ihan oman mielipiteeni esitin tuohon Tapahtumakalenteriin kilpailujen osalta.
    Perustelut,kuulopuheet ja arvaukset ei vaikuta mitenkään.
    Järjen vähyydestä en maininnut ainoastaan sen käytöstä.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Periaatteessahan test & tunessa autolle suoritetaan samanlainen kilpailukatsastus kuin kisoissakin. Eli turvavarusteet pitäis olla auton tai pyörän kulun mukaan. Tietty ei voi välttämättä sitä potentiaalia etukäteen tietää, mut et perusasiat pitäis ainakin olla, ajoasu sääntöjen mukaan, syylarissa pelkkää vettä, bensalinjaa painepuolella liittimin, vyötä, päävirtakakatkasijaa josta auto sammuu, ei saa vuotaa nesteitä jne. Ei ne ole pahoja rasteja ja kun kerran tekeee ni ei sit tarvi jatkossa arpoo.
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei tullu tuol vuosikokouksessakaan käytyy ni ei tietoo vaikuttimista tohon, mut luulisin et kustannustekijät on aika isossa roolissa siinä. Juu, Alastaro on varmaankin ainakin ollut paras fasiliteetti tässä maassa puuhaan, mut eipä ainakaan meidän laitteilla motoparkkikaan just huonompi ole. Kummassaakin paikassa pystyy suht turvallisesti hommasta suoriutumaan ja ajallisestikin samalla viivalla. Toivottavasti joku avaa politiikan taustoja tarkemmin.
     
  12. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Nyt pitäs sitten tasapainoilla iskelmä festareitten ja nitrojen välillä.
     
  13. josu

    josu Gearhead

    Tämä että Motoparkissa on 3 SM kisaa kertoo siitä että Motoparkin omistaja/FHRA haluavat kunnostaa tämän radan taas hyväksi SM tason radaksi jossa pystyy myös PRO miehet ajamaan turvallisesti,tämä on varamsti ollut iso pointti syyskokouksessa. Hyvä niin vaikka alastaro on ykköspaikka niin on hienoa saada myös motoparkki kuntoon.
     
  14. Zege

    Zege 3rd gear

    tsjaa, se mitä kokouksessa kuuli ja FHRA:n foorumilta on saanut lukea, niin SM2 oli sinänsä alunperin tarkoitus Alastarolla ajaa, mutta kisoille ei löytynyt sieltä lopulta tilaa tms.
    Että siinä mielessä FHRA:n mahdollisuudet päättää siitä missä kisat ajetaan taisi olla aika rajalliset jos kerran näin on mennyt.

    No, onneksi on sitten Motoparkki, ettei tarvitse koko hommaa väliin jättää.
    Mut tosiaan jotain epäilyksiä on kuulunut radan kunnosta, jotta sillä voidaan turvallisesti ajaa myös esim. TD luokassa.
     
  15. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    hyvä että uudelle yrittäjälle 3 kisaa,.ja sitä kautta motopark uuteen nousuun ja varoja radan kunnostamiseen,.hyvä päätös.ja toivotavasti rata saadaansitä kautta siihen kuntoon että kovemmatkin pelit voi edes puolta matkaa vetää tosissaan..
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Normaali markkinataloudessa oleva tilanne että ostaja on voittaja eli nopeet syö hitaat.Mutta sitten tosi elämään eli Motoparkin rata tulee olemaan hyvässä kunnossa heti avauksesta ja tämä on varma tieto!Eli nyt kisaajat pirssit/pyörät kuntoon ja lajista tykkääjät sankoin joukoin radan varteen hurraamaan huippusuorituksia ja samalla kannustamaan uutta yrittäjää että saadaan Motopark Raceway uuteen nousuun!
     
    rude1 tykkää tästä.
  17. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Jee motoparkkiin yhden vuoden tauon jälkeen ensikesänä katsomaan. (Jollei lupaa pahaa vesisadetta) Toivottavasti Erhomäet, Virtala ja Koivumäen kalle on paikalla. Myös Andreas Arnower&Mäesep toisi väriä hommaan mukaan. Toki uusia yrittäjiä paikalle! Palaako Vippi "katsastettuna" kuvioihin myös ekassa motoparkin osakilpailussa?
     
  18. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Virtalan ura tais päättyä alastaron kolariin:( Arnoverille kuulemma olis tulossa joku hurja billet kone +2500hp
     
  19. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    AI? En ollukkaan kuullut tästä kun viime kesä jäi paitsioon, kun motoparkissa ei ollu juurikaan kisoja ja vettä satoi vähän väliä...
     
  20. C-barge

    C-barge Gearhead



    VIPpi pitäis ainakin olla motiksessa jos ei oo peruuttamattomasti hajonnut sitä ennen, eikä välttämättä tarvi yllättyä jos vaikka tulis ajamalla kärry perseessä.
     
    valiant65, pontso, JuhaKuu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!