th 700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tela79, 26.9.2016.

  1. tela79

    tela79 1st gear

    johan on perkele!!
    nyt on kiktaunin vaijjeri vai mikä tv vaijjeri lie vaihdettu ja reisillehän se meni.(en tiiä miten ees mahollista)
    nooo nyt sitte uus vaijjeri paikallaan ja kokeiltu säätää sitä mutta ei tuu mitään.....
    eli oireilee niin että ku lähen ajamaan niin kone kiertää vaikka maailman tappiin ja ei vaihu vaihde....
    pikkusen ku löysää kaasua niin jopa vaihtaa kakkoselle.... ja taas sama juttu eteenpäin, kaikilla vaihteilla sama juttu... alaspäin vaihtelee hyvin.
    niin ja ykköseltä kakkoselle vaihtaa terävsti nykästen. olen kokeillu vaijjerin säätöä ääripäästä ääripäähän joka helkkarin naksahduksen ja ei hyötyä mutta vaihteet löytyy kaikki......
    vanha vaijjeri oli pispaantunu tosi huonoon kuntoon ja ihme ettei ollu menny poikki ajossa.
    auto on 6,2 tiisseli silveraato vm.89

    antkaa apinalle neuvoja
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kokeile nyt ekaks säätää se ihan oikein. Siinä ei toimiva alue monta milliä ole. Eli se pikasäätöraksu selvästi liian tiukalle ja sitten kaasu auki, niin että se raksuttelee oikeaan kohtaan. Sillon vaijeri on varsin tiukalla kaasu auki. Jos ei auta, niin vois vaikka asennoitua öljyn ja suodattimen vaihtoon, niin samalla voi kuikuilla alapään, että kaikki on oikein kasassa siellä.
     
  3. tela79

    tela79 1st gear

    juu öljyt ja suodatin pitäs kyllä vaihtaakki... ihmetyttää vaan ku ennen vaijjerin vaihtoa pelas ookoosti.... ja noin juuri oon sen vaijjerin säätänytkin
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jotenkin tuosta nyt haisee, et siellä alapäässä ei menny joku kohdalleen. Kun yläpään mahdolliset ongelmapaikat on melko hyvin näkösällä.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ota vaijeri koneen päästä irki ja koita vetää sitä ulospäin. Sen pitäis tulla senttitolkulla ja viimiset millit pistää hanttiin aika paljon ja löysätessä mennä kiltisti takaisin ilman nykimisiä. Koita myös että se välitanko pumpulta vaijeriin liikkuu hyvin.
     
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Onkohan se uusi vääränmittanen ?? Saattaa kuorenmitta olla sopiva, mutta ite vyysinen vaijeri voi olla liian lyhyt. Mulla oli plaatserin uuessa vaijerissa ongelma toisinpäin, vaikka oli kaikkien tietojen mukaan oikea vaijeri, niin oli se perekeles liian pitkä .
     
  7. wiwwe

    wiwwe 3rd gear


    Sama homma oli vanissa, ei riittäny vaijerin omassa säädössä varat että olis tarpeeksi kireelle saanu.... Kyseessä siis uus vaijeri
     
  8. tela79

    tela79 1st gear

    pittääpä tutkailla asiaa... siellä alapäässähän ei oo muuta ku se koukku mihin vaijjeri laitetaan... en ainakaan ihan tältä istumalta usko että siellä ois menny mitään väärin ku muuta ei tartte tehä ku pujottaa se vaijjerin pää siihen koukkuun.... se vaijjerin mitta taas tulee olemaan temppu selvittää ku nakoin jo sen vanhan roskiin....
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eihän se mikään temppu ole tossakaan kiulussa. Kattoot vaan että kikkari ei ole koko ajan liikaa pännissä vaan pääsee tyhjäkäyntiasennossa melkosen löysäksi.
     
  10. tela79

    tela79 1st gear

    noniin vielä vaijjeri juttua... nyt on jo aika makeasti vaihteet PAITSI 1-2 perkeleee!!
    mulla taitaa tuo vaijjeri olla väärän mittanen niinku joku jo mainitti.... vaijjeri on säädetty nyt aikalailla löysimmälle sieltä kaasuvipujen luota mutta tuntuu että pitäs vaijjerin kuorta alkaa lyhentään että sais vieleä lisää löysemmälle... ykkönen vaihtuu kakkoseksi aika kovilla kiekoilla ja nykäsemällä.... muut vaihteet löytyy kyllä hyvin ja vaihtaa nätisti..... oisko ehotuksia?
     
  11. north

    north Gearhead

  12. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Vaikea sen kummemmin ajamatta sanoa mutta th700 on melko lyhyt ykkönen ja itellä kanssa s10 blaazerissa varsinkin kylmänä todella vittumaisen terävä vaihto 1-2lle mutta lämpöisenä ihan jees. Että oisko ominaisuus vai onko selkeästi eroa vanhaan vaijeriin?
     
  13. tela79

    tela79 1st gear

    No vanhaan vaijjeriin eroa en ossaa sanoa ku nakkasin jo vanhan roskiin.
    Mutta vaikuttas siltä että vaijeri ei ole oikea kun ennen vaijjerin vaihtoa vaihtoi mukavasti myös 1-2 vaihteelle.
    Ja nyt on sitte vaijjeri säädettu löysimmälle ja vieläki pitää kierrättää aika paljon entiseen verrattuna ennen ku vaihtaa ja tosiaan varsinki kylmänä
     

Kerro tästä muillekin!