Katsastusvälin määräytyminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 1.1.2017.

  1. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Mitenhän katsastusväli tulee määräytymään tuommoseen autoon joka on leimattu viimeksi 10 vuotta sitten.Rek otteessa ei ole tarkkaa rekisteröimis päivää (00.00.89)ainoastaan. Rek tunnuksen viimeinen nro on 9.Että jos nyt käytän leimalla niin millon on sitten seuraava katsastusväli vai onko mitään merkitystä ei viittis jatkuvasti rampata leimalla..... Nii onhan viime kerrastakin tovi aikaa.
     
  2. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Rekisterinumeron perusteella. 9 tais mennä 1.12-31.3 aikaväliin. Jos menet huomenna konttorille ja tulee leima. Seur. Katsastus viimeistään 31.03.2018.
    Jos on kirjallinen todiste auton käyttöönottopäiväistä, voi saada katsastusajan sen päiväyksen mukaan.
     
  3. rampleri

    rampleri 3rd gear

    Näihinkin sääntöihin lienee tulossa muutoksia.
    Jossain luki että sais ite vapaammin katsastusajankohdan tulevaisuudessa määrätä.

    Tuleeko keväisin sit lievää ruuhkaa katsureille?
    Onneks jotkut on viksumpia ja leimaavat harrasteensa jo syksyllä, itellä vaan helposti jääpi tekemättä.
     
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

    Voimassa olevien sääntöjen mukaan rekisterinumeron perusteella, eli 9 katsastetaan 1.8.-30.11., mutta jos 30.11. on sunnuntai, niin silloin 1.8.-1.12.
     
  5. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Eli jos nyt leimaa niin tän vuoden marraskuuhun saa ajella
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten hävität kilven ja pyydät uuden missä sopiva numero. Esim tuontikäkkylääni sains numeron 5 mikä aika ideaali kesäautolle.


    Ja jos katsastat vaikka nyt ja kilpi tulee eri numerolla niin sitten lyhyt leima vaan vai?
     
  7. venom87

    venom87 3rd gear

    Mulla on -70 toyota crownissa aika vapaa seuraava katsastusaika, katsastustodistuksessa lukee että seuraava katsastus 1.1.2018-31.12.2018.o_O
    Rekisteriotteessa kyllä lukee että kesällä 2017 pitäis leimata, mutta eihän tuota rekisteriotetta tarvii nykyään niin hanskalokerossa on mukana vain katsastustodistus. Saa nähdä mitä setä siniset tuumaa tien päällä loppuvuodesta/ensi vuonna:D
     
    caprice305 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!