Vauhtipyötän asennus buick 340

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ToNde88, 5.1.2017.

  1. ToNde88

    ToNde88 1st gear

    Joo elikkä olin pienessä hiprakassa ku purin vaihdelaatikon, kytkimen ja vauhtipyörän ja nyt olis asennus mut en tiedä miten päin vauhtipyörä kuuluu laittaa. Siis kun vauhtipyörässä on yhdessä kohtaa noin 2cm leveä ja 10cm pitkä kolo" ja kampiaxelissa on yhdessä paikkaa "vastapaino" niin kuuluukohan se kolo ja vastapaino tulla samaan paikkaa? En löytäny mitää kuvaa tai videoo netistä.
     
  2. ToNde88

    ToNde88 1st gear

    Tai osaako joku sanoa että onko tollasessa 60-luvun koneessa vauhtipyörä nollatasapainoitettu?
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Pikanen googletus ei tuonut meikäläisellekkää selvyyttä, mut onks siin pulttijako tasavälein, eli se käy siihen mihin asentoon vain? Ja siinä ei oo tapille mitää paikkaa, mikä määrää asennon? Ei siitä kampurasta ois jääny mitää jälkeä siihen missäkohtaa se "vastapaino" ois ollu?

    ps. kännissä on aina mukava harrastaa...
     
  4. 4337

    4337 1st gear

    Ei mene väärin,pulttijako tehty niin että oikein menee.Kokeile,niin saat sielunrauhan.
    ;)
     
  5. ToNde88

    ToNde88 1st gear

    Kiitoksia vastauksista!
    Olin "vähän" tyhmä taas kerran. Ajattelin kun en löytäny mitään tietoa että heitän sen jotenkin sinne ja toivoo että on nolla tasapainotettu ja ku piti alkaa pultteja laittaa niin siinähän oli yks reikä vähän toisessa paikassa joten niin kuin 4337 kertoi niin eihän se pyörä mennyt kun yhdellä tavalla sinne. :)
    Hyvät puolet siinä että kantapään kautta oppii jotain on se että varmasti muistaa seuraavalla kerralla miten oli :D
     

Kerro tästä muillekin!