Drag Race Life - TV-Ohjelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja JuhaKuu, 18.2.2015.

  1. 1/4mile

    1/4mile 1st gear

    Tiedät varmaan kuka ,ihan oikeesti alkaa tökkii,ei jaksa koht enää kattoo ollenkaan. :mad:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Sehän voi olla et niin harva tost jengist on kuvauksellisia. Olishan se vähän noloo jos ne tulis vaikka meidän maakuoppaan filmaa, kaikki AINA kauheis keitois ja mykkäkoulussa.
     
  3. Sardiinipurkki

    Sardiinipurkki Gearhead

    Kommentti piirien ulkopuolelta. Kiitos todella paljon! Todella mielenkiintoista seurattavaa. Nyt kun ei kisoja ole, olisko mahdollista saada lisää ohjelmia autojen tekniikasta. Miten autoa säädetään kelin muuttuessa, mikä on rungon tehtävä kuskin suojaamisen lisäksi, kytkimen toiminta, etc etc...
     
  4. GS

    GS Gearhead

    Tälle ääni.
    Eli nythän voisi talvikaudella tehdä ohjelman ”talleissa tapahtuu”, jossa keskityttäisiin nimenomaan siihen kaikkeen mitä Drag Race enemmän puolet oikeasti on.
    Ei välttämättä yhtä monta ”raskasta jaksoa” kuin kesä/kisakaudelta, mutta hyvinkin 3-5 jaksoa talvikauden talleista olisi varmasti yhtä mielenkiintoinen otos monen yleensäkkin moottoreista, autoista ja tekniikasta yleensäkkin kiinnostuneille.
    Samalla suurempikin yleisö saisi kuvan siitä minkälainen jäävuoren huippu tuo itse ajosuoritus koko harrastuksessa on.
    Tässä voisi ottaa näkökulmaa hieman laajemminkin ja ohjelmassa voisi olla vaikkapa haastattelut moottorikoneistamolta, siitä miten ja mistä tavara maahan tulee, yhteistyökumppanien/sponsorikuvioista, näyttelyreissuista, jne,jne.
    Eli näkökulmaa mitä ei oikein koskaan ole TV:stä saatu katsoa, mutta joka kuitenkin liittyy kiinteästi koko moottoriurheilun kenttään.
    Ossi Oikariselta jos vielä saisi tähän väliini tingattua hieman lisää tekniikkapohjaisia haastatteluita ”insinöörin näkökulmasta”, lisäisi se myös aiheesta kiinnostuneen kentän laajuutta.
     
  5. VSPfinland

    VSPfinland 2nd gear

  6. VSPfinland

    VSPfinland 2nd gear

Kerro tästä muillekin!