Korissa reikiä, haittaako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja El C, 17.1.2016.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Toi jalankulkijan suojeleminen on ainakin mun mielestä hiukka ontuva syy miksei saa olla reikää lokasuojassa, jos 30cm päässä on 15x30cm peili 5mm tangolla kiinni ovessa
    Epäilisin, et jos sormeen tulee haava se ei haittaa niin paljoa kuin peili lyö hampaat suusta ja noka poskelle
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Peili on hyödyllinen, jopa turvallisuutta parantava varuste, ruostereikä ei ole.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Toisen puute on turvallista ja toisen ei

    Tuli kirjoittamisen jälkeen mieleen et yhestä pick-upista paikkasin pellillä reiän lavan alahelmasta siis siitä koriste pellistä jonka ainoa tarkoitus on laskea lavan reuna hytin alareunan tasalle.
    Lavan runkopalkki on 15cm ylempänä ja kyseinen pelli jossa oli se reikä ei edes ole kiinni missään, ei tukirautoja saati lokasuojan sisäpintaa, se kun päättyy 5cm lavan runkopalkin alapuolelle pyöristettynä pellilipareena

    Reiän paikkaamisen tarve tosiaan oli jalankukija turvallisuus, kun jalankulkija voi repiä ittensä siihen särmään joka pellissä oli.
    Ite oisin enemmin ollut huolissani siitä 40cm päässä olevasta 235/75 15 renkaasta jos joku jalankulkija onnistuu ittensä repimään siihen pellin reunaan. Kun jos pelti repii pohkeen niin rengas menee vähintään polven yli :poff:

    Pitihän se reikä paikata, koska vaikka onkin turha pellin lipare, toisella puolella se oli jo korjattu niin ei viittiny poistaa molempia se nimittäin ois kelvannut :odroll:
     
  4. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Jos sais olla rosoinen reikä lokasuojassa. Missä menis raja? Ei kai sit haittasi vaikka puuttus koko kylki pelti?
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ny väitellään seipäästä ja aidasta

    Eli reiät pois, mutta järkevämmällä syyllä kuin huonolla tekosyyllä

    Toisaalta ei siihen puuttuvaan lokasuojaan itteään revi edes ohi kulkiessa
     
  6. Vezques

    Vezques 3rd gear

    Mun piti laikata Astrosta ne ulommat 45-asteen kulmassa olevat puskurin kiinnikkeet, kun jalankulkija olisi alle jäädessään voinut tarttua ja raahautua mukana. Poistin ja kaikki kunnossa.
     
  7. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Sitä siis meinasin missä menis raja jos sais olla reikiä peleissä?

    Kerran oli kiire kalja kauppaan ku merssuun takakylkiä vaihdoin. Eli olin jo leikannut kylki palan irti. Virka valta vaan totes taitaa olla ilmastoitu kontti? Eikä muuta
     

Kerro tästä muillekin!