Biltema Cadillac

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja osse78, 13.11.2004.

  1. osse78

    osse78 Gearhead

    Tämmöinen siitä tuli:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Kieltämättä aika hieno... Mitä muutoksia sie oot tuohon tehny? Itte aattelin tos tänään et hommais ton saman cäddyn varaosa piiliks. Mikä kone siinnä on ja kuinka hyvä?
     
  3. osse78

    osse78 Gearhead

    Biltema

    Vanteet ja takakumit otin toisesta sarjasta. Myöskin se korkea imusarja ei kuulunu tuohon sarjaan, vaan tein reiän konepeltiin.
    Tuossa Bilteman sarjassa on mukana huumoria, nimittäin mukana tulee sähkömoottori joka pyörittää takapyöriä.
    Alustassa on luukku josta laitetaan patteri sisään. Myös etupyörät kääntyvät, eli valmiin auton voi laittaa ajamaan rundia olohuoneen lattialle.
    Hintaansa nähden ihan ok kamaa.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo, hintaansa nähden ihan ok malli, tosin turha yrittää tehdä mittän superdetaljoitua mallia. Mallin kone on Cadillacin 365 (kai, eikös noissa semmone ollut? Eihän se enää 331 ole??), joka on ihan ok, konehuone sitten onkin aika surkee... Meikäläisen mallista tulee jonkun sortin kustom, kone jää Caddysta pois ja menee tod. näk ´49 Mercuryn keulille...
     
  5. Tuhertaja

    Tuhertaja 1st gear

    Aivan yli siiiiisti!! Huippujälkeä :)
    Oot ihan hyvä tossa hommassa!!!
     
  6. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tuossa Bilteman mallissa on konehuone aika kaukana todellisesta. Muutostyö on aika kinkkinen, koska muovi on kummallista "leikkiautomuovia". Sama vaiva on alustan muuttamisessa pois tuosta moottori versiosta. Jos haluaa suunnilleen oikean auton mukaisen sisustuksen on siinäkin tehtävä aika homma. Ratti, ovipahvit ym. ym. täytyy laittaa uusiksi. Ei mitään mahdottomia juttuja. Etupuskurin saaminen oikean malliseksi vaatisi enemmän: pitäisi pyöristää alakulmia ja paljon muutakin. Vaatisi uudelleen kromauksen sen jälkeen. Muutamat merkit täytyy rakentaa itse, kun puuttuvat kokonaan jne jne...

    Halvaksi sarjaksi ihan hyvä (hinnan takia ostin sen aikoinaan itsekin)

    JuhaP
     
  7. dragon

    dragon 1st gear

    Harmi, etten näe kuvia.. (varmaan selaimessani jotain häikkää).
    Itsekin olen hankkinut sen Bilteman avoCaddyn.
    Ottaen huomioon korin materiaalin laadun, niin ajattelin siitä väkrätä "pohjattoman" eli tehdä muovista alustan pyörineen ja maalata sen mustaksi.
    Mutta ehkä sitten jotain jännää kustomointia koriin... :)
     
  8. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Aika pirkuleen hieno, vois melkeen itekkin tommosen hommata.
     

Kerro tästä muillekin!