Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Ite jo kyllästynyt kuuntelemaan ku jaaritetaan ummet ja lammet eikä päästä itse asiaan. Tunti oltu puhelimessa ja itse kysymykseen ei saatu vastausta.

    Tahi ku möin pajeroa ni piti tehdä selvitys ostaja ehdokkaalle Pihtiputaan tuuli mylly hankkeesta.
     
    Tumi ja Karpov tykkäävät tästä.
  2. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Ja semmonen jos kysyt jotain ja saat vastauksen viestitse. On dokumenttia mitä myyjä vastannu.

    Joskus tullut vastaan tapaus: nissan 200. Olin ostamassa Ylivieskasta. Puhelimessa oli tosi terve peltinen ei tartte hitsata. Pikkusen valoja kattoo ja jarrut herkistää ni leima pitäs tulla........sisusta siisti pikkusen fiksata ulkoa

    No umpi mätä oli. Sisusta karsea. Sähköt ? Alusta pahan näkönen No ei mitään kehuttavaa.........
     
  3. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Sama mies möi kaverille volvon. Laatikko vikainen. Laatikko oli irti ei voitu koe käyttää. Vanno kone kunnossa. Oli itse ajanut sillä.


    Yllätys koneesta laakerit paskana yks venttiili solmussa
     
  4. kerma

    kerma 1st gear

    Joo käytiin tossa kaverin kanssa nurmijärvellä katsomassa yhtä w124 meseä liikkeessä. Iso liike, yli 250 autoa kuulemma enkä ihmettele että kertyy.. Mersulla hintaa 900 ja mentiin katsomaan, no kuvissa ok mutta mitään tietoa ilmoituksessa ei ollut ja myyjä sanoi puhelimessa että tule paikan päälle, ei muista millainen se on. :D
    No mentiin katsomaan autoa ja ihan täynnä ruostereikiä, tuulilasi halki ja hirveä maali, puskuri halki ja boosterilla käyntiin o_O Mietin jo että onhan laitos, myyjä oli joku nuori bemarikuski huivi päässä ja haukku että tälläsiä paskoja nää nyt on.. koe ajo ois pitäny suorittaa ensin pihassa joka noin. 50m pitkä, sanottiin että ei oikein riitä ja auton leima olikin ummessa. No oli koekilvet ja päästiin koittaa, moottori ja perä oli hyvät mutta loota oli ihan sekaisin ja ratti tärisi hulluna, kirsikkana kuskin lasi veti niin vinoon että piti antaa olla auki koeajon. Ajettiin pihaan ja ei tyrmätty vaan oltii että käy tarkotukseen mutta hinta on kyllä täysi vitsi.. auton oikea kauppias joku vanha jäärä, sanoi että hinta on ja pysyy, satasen ois tullu vastaan mutta päätimme että ei sitä oteta mukaan.
    Lisäksi meidät vietii toisella 124.lla sinne aidatulle pihalle joka oli vielä pommimpi. Oli seuraavana päivänä tonnilla kaupan eikä mitään ilmoitus teksitä :eek: en ymmärrä miksei mitään tietoja voida autosta kertoa kun se ilmoitus lisätään...
     
  5. dart

    dart Gearhead

  6. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Majesteettisen syvä kumarrus ukolle.
     
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Muutama herkku
     
  8. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Mikä siinä on niin vaikeaa jos laittaa asiallisen sähköpostitiedustelun autosta omalla nimellä alkutervehdyksineen ja loppukiitoksien kanssa. Vastaukseksi saa suurimmalta osalta "tosiostaja soittaa" tai sitten ei vastata esitettyihin kysymyksiin. No otat puhelimen käteen ja puhelimessakin on vaikea saada käsitystä ruostetilanteesta ja yleiskunnosta, pitäisi tulla paikanpäälle katsomaan jos kiinnostaa.
     
    Karpov tykkää tästä.
  9. 0rs0n

    0rs0n Gearhead


    Tämä minuakin ihmetyttää. Jos sattuu sanomaan puhelimessa ni menee kiertäen vastaus ja jää epä selväksi.
    Huvikseen viitti ajaa 400 km kattoakseen ettei ole minun juttu.....
     
    eilhik tykkää tästä.
  10. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Nämä mumisevat myyjät ja tietoa myyntikohteesta panttaavat kyllä saavat pitää romunsa.

    Myyjien pitää ymmärtää että tänä päivänä sitä kalustoa on ostettavissa vaikka mistäpäin tätä palloa.

    Eilen vähän kummastutti telkassa ollut mainos Huutokauppa.com ,ista Suomensuurin autokauppa ja kehuivat vallan hyväksi ostopaikaksi ehkä saan olla erimieltä asiasta ja mainoksesta.

    Harvaa tuotetta siellä kyllä myydään "Eniten tarjoajalle" samat ruoskat pyörii paikasta toiseen ja kertomatta jäi tämä kuluttajasuoja joka ei seuraa sitä huutokaupattua autoa.

    Asian voisi kertoa rehellisesti ja itsekin aika pitkälti tutkimalla ostokohde välttänyt suurimmat miinat.
     
    Karpov tykkää tästä.
  11. signet

    signet Gearhead

  12. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Vedin ostohousut kainaloita myöten jalkaan ja kävin soittamaan nettiauton ei hinnoiteltua autoa ilman mitään alku tsättäilyitä silläkin riskillä että pyynti ei vastaa omaa ajatusta tuotteen arvosta. Ei vastannut myyjä puhelimeen. Ilmoituksessa sanotaan että milloin vain voi tavoitella ja jos ei vastaa niin laita viesti. Minäpä laitoin viestin että yritin soitella ja millä asioilla ja vielä loppuun T. oma nimi. --> ei mitään vastausta. Laitoin päivän odottelun jälkeen vielä nettiauton kautta viestiä että ostohaluja olisi, mutta ei taida olla romut myynnissä kun ei myyjä mitään vastaa. Voi tietysti olla että olen vaan liian hätäinen, myyjä matkoilla tai jotain ja vastauskin joskus tulee.
    Alkaa ostohousut valua nilkkoihin, joten voihan se olla että kun vastaus tulee niin on älli palannut päähän ja jää auto ostamatta.
     
    wilburi ja Bighouse tykkäävät tästä.
  13. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    "Alkaa ostohousut valua nilkkoihin, joten voihan se olla että kun vastaus tulee niin on älli palannut päähän ja jää auto ostamatta."
    Samaa ajatusta. Ensin kun on päättänyt jotain hankkia ja vastapuoli ei vastaa ei kuulu mitään, niin kyllä se hetken päästä menee ns. ohi. Ilmeisesti myyjä ei vaan haluakaan myydä.
     
    wilburi tykkää tästä.
  14. Junez

    Junez 2nd gear

    Ite hieroin kauppoja erään pikkukakkosen myyjän kanssa, soiteltiin pitkin viikkoa ja myyjä lähetteli sähköpostiin pyytämiäni kuvia. Sovittiin sitten lopulta edellisenä iltana, että tulen seuraavana päivänä klo 15 katsomaan autoa (itse vielä ehdotti sitä aikaa, kun on aamupäivän vielä mökillä). Vedin sitten innoissani vappuaamuna ostohousut jalkaan ja lähdimme Kuopiosta kohti Helsinkiä. Oli puhe, että soitan vielä lähempänä. Lahden kohdalla soitin sitten myyjälle, joka yllättäen kertoikin että on varannut auton jo jollekin muulle seuraavaan iltaan asti. Kehtasi vielä ehdottaa, että jos ei se joku muu ostakaan sitä, niin jos sitten siitä seuraavana päivänä tulisin sitä katsomaan.
    Perusteena tähän yllättävään varaamiseen oli, että tämä toinen ostaja oli tulossa kauempaa. Oma matkani Kuopiosta Helsinkiin (noin 400km/suunta) oli ilmeisesti myyjän mielestä niin lähellä, että voisi huvikseen ajella useita kertoja. Autokaupoille mukaan lähtenyt kaveri tuli vielä kauempaa ja hänelle matkaa kertyi yli 500km suuntaansa.

    Olin ehkä ihmeellinen ostaja, kun jo edellisenä päivänä menin sopimaan, että huomenna tullaan, enkä viitsinyt enää vappuaamuna klo 7 alkaa soittelemaan, että nyt lähdetään!

    No, koska ostohousut oli vedetty jalkaan, niin kävin sitten sillä reissulla hakemassa -71 Torinon.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  15. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    nyt rupee olemaan tyyli että laitetaan hienokuntoisesta kuva ja pienellä teksti että raato ei vastaa kuvan autoa.sama uudemmissa ajomäärä ilmoitetaan maileina km paikalla vaikka nupista muuttuu kummaksi haluaa tai laittaisi laskemalla ,ikuinen viidakko autoilmoitukset
     
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Mä laitan aina reilusti yli nuo km/ mailit. Ku mistä näistä tietää paljon ajettu?
     
  17. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tässä päivänä muutamana eksyin Toriin ilmoituksia katselemaan, niin alkoi nuo Nettiauton ilmoitukset tuntumaan ihan laadukkaille. Ja Huuto.netin klassikkoauto-osasto, huoh.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aika paska ja vittumainen temppu mutta onneks löysit auton!
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tää on niin tätä. Parempi kun ei perään soittele tai tekstaa max sen yhen että soitin ja olen x ja soitin syystä että x.


    Kunnon myyjä palvelee ostajaa. Ilmoittaa pitkästä lomasta tai vastaa silti puh, tavoittelee takaisin jos joku soittanut. No sairastapaukset ym erikseen mutta väitän että 99% syy on muualla.


    Ja hankkikaa prepaid te jotka ette uskalla vastata outoon numeroon. Tietää tasan tarkkaan silloin että asia koskee sillä nunerolla myytävää autoa/tavaraa.
     
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Siis onko ihmisiä jotka ei vastaa tuntemattomiin numeroihin vaikka olisi auto myynnissä sillä numerolla? Monesti on että ei haluta myydä tutuille (ihan syystä), mutta ettei tuntemattomille :odeek:
     
    Peeaa ja rane58 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!