Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. tonokki

    tonokki 1st gear

    Mulla teki tota että hyppi pois turbiinilukko kun oli yksi liitin irti siitä termostaatin läheltä muistaakseni. Koneen päällä alumiinivalu putkessa. Mut sillon on tyhjäkäyntiki korkee koko aika. Mittaa lämpöä ennen ku laittaa turbiinilukon vai mikä lie päälle.
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    On siellä juu tilaa, mutta leveämmät ei sinne sovi.
    On sylinteri yms. liian syvällä rummussa niin kinnaa leveät kengät kiinni kilpeen.
    Eli tilaa samanmoiset.
    Tietty jos askarella haluat niin voin kyllä myydä käyttämättömät 3 1/2" kengät ;)
    Samanmoinen subbari itellä.

    - Jussi
     
  3. nova 76

    nova 76 2nd gear

    ^ kiitos teidosta, ei tarvii miun tehä samaa virhettä. Oishan jarruistakin voinu tulla takapainoiset, jos sinne leveemmät ois käyny.
     
  4. JL-

    JL- 3rd gear

    Mulle myyntiinkin kumitiiviste th700 askiin, mukana tullut lappu sanoo että ei liimoja ja 120 inch pounds eli 13,6 Nm. Mitäs luulette pitääkö tuolla tavalla vai onko muita kokemuksia?
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä se ainakin 4L80e lootassa pitää
     
  6. kojo

    kojo Gearhead

    se kumitiiviste missä on ne holkit on ihan paras
     
  7. JL-

    JL- 3rd gear

    Holkkeja ei kyllä ollut. Uskotaan että pitää ilman liimoja.
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Pari kk sitten vaihdoin kaverille öljyt ja tuli holkiton laitettua,ja ei vuotoja ole ollut.
     
  9. rb

    rb Double Gearhead

    Tuohon vaihtoehtoon päädyttiin.

    Seitsemän pulttia lähti jopa pulttipyssyllä auki, mutta se tankin lähellä oleva alkoi pyöriä tyhjää ja siihen joutui pikkasen käyttämään väkivaltaa.

    Hain uuden tankin ja sen läpivienti hässäkän......... jospa se tästä...
     
  10. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Samainen pultti itselläkin aiheutti vastaavan ongelman eli silloinhan se ei taida olla vika, vaan voi luokitella jo ominaisuudeksi. :)
    Minulla rungon pesu antoi aihetta myös rautakaupassa käyntiin, 4 metriä u-palkkia lähti mukaan, mutta kai tuokin on ominaisuus..

    Dollarin kurssi on aiheuttanut tankin hintoihin pompun, itsellä oli kasa noita uusia tankkeja jotka ostin noin 4v sitten. Möin kursseista tietämättä niitä vielä syksyllä n.200,-/kpl tai sit hieman muokattuna venäjänkäyjille noin 170Litraisina n.240 euroon. Nyt taitaa jo pelkkä perustankki maksaa lähes 250,-
     
  11. joneone

    joneone 3rd gear

    http://www.southwesttrade.fi/

    Tuolta Hämeenlinnasta ite kyselin ensiks ja sieltä tuli vastaus 150€, meinasin jo ottaa mut sainkin Turusta Pasilta käytetyn ehjän. Omassani meni 304000 mailin kohdalla ohjaussimpukka mäsäks. Et soitteleppa soutwestiin :) varmaan vielä hyllyssä.

    http://www.uscenter.fi/kauppa/index.php

    Tuolta Loimaalta löytys kanssa mutta hinta oli muistaakseni 350e, sitä en muista et oliko toi sit jo "uusi" eli tehdaskorjattu.


    Ainiin muokkaus tähän viel, käyttäjä Gary Grand täällä ni hänellä varmaan kanssa vielä käytetty ehjä simpukka myynnissä halvalla :)

    Ja multa saat klappisen simpukan jos haluut kunnostaa :)
     
    Muokattu: 5.4.2017
  12. ostesam

    ostesam 1st gear

    Pari juttuu Chevy van -99 Starcraftista

    1. Keskuslukko toimii ovien napeista mutta avaimella ja kaukosäätimellä ei toimi. Vilkut kyllä välähtää kaukosäätimellä mut ovet ei lukitu/avaudu. Sulakkeet ehjät. Missähän vika??


    2. Virtalukko jumitti ja onnistuneesti irrotin virtalukon lukkosylinterin chevystä mutta miksi tää on erilainen ku vastaavaan autoon myynnissä olevat (ebay). Muuten saman näköinen mut niissä uusissa tossa lukituskielen edessä on hahlo ja tuon alemman uran sivussa viiste. Liittyykö jotenkin ajonestoon tms? Vai millanen ajonesto näissä on. Onko avaimessa siru? Pystyykö näin maallikko uusimaan tuon lukkosylinterin avaimineen ilman ohjelmointeja!

    Yks malli jossa avaimen muovipää oli kapeampi oli samanlainen lukkosylinteri. Olisko ollu -97 mallin vaniin.

    Eli mun avain on sylinterin osalta tuota vanhaa ja muoviosien osalta tuota uutta. Tuon vanhan mallin sopivuustaulukosta ei löydy 99-mallin Chevy vania/expressiä/savanaa.

    Saako tänne liitettyy valokuvaa omasta tiedostosta?
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Se kuva pitää ensin laittaa verkkoon jakeluun,ja sitä kautta sitten tänne.
     
  14. qaw

    qaw 2nd gear

    Tulkitsenko oikein, että kuvan palikka on turvavöiden summeri? Se on roikkunut kuvan kaltaisesti kahden johdon varassa ja auto on toiminut kuten pitääkin. Voiko huoletta repiä pois kokonaan? Ilmeisesti sen kuuluisi oikeasti möllöttää kuvan ihan yläreunassa näkyvässä liittimessä?

    [​IMG]
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kokeile laittaa siihen oikeeseen paikkaan niin kuulet rupeeko se rääkymään
     
  16. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Eikö valojen summeri oo ton näköinen?
     
  17. qaw

    qaw 2nd gear

    Voi kai se olla valojenkin summeri, tuolla osanumerolla vaan ainoa hakutulos googlesta oli turvavöiden summeri. Otin nyt kokeeksi johdotkin kokonaan irti ja äkkiseltään en ainakaan huomannut mitään muutosta missään, auto käy normaalisti ja valot toimii. Lähinnä nyt vaan kiinnostaa josko joku tietäisi voiko tuon pois jättämisestä seurata jotain mitä en nyt yhtäkkiä hoksaa.

    Käytin purkin myös mielenkiinnosta auki ja sieltä on pari komponenttia palanut, joten en lähde sitä kyllä paikalleen laittamaan :D
     
  18. kojo

    kojo Gearhead

    Pois vaan, sama purnukka muistuttelee kaikki ne muistutusäänet
     
  19. kojo

    kojo Gearhead

    1. ei ne avaimesta kuulukkaan toimia. veikkaan et keskuslukon ohjainpurkki on kuollut
    2 ei oo avaimessa sirua, ja sun ajonestoskin on luultavasti jo ohitettu, hyvällä tuurilla oikeaoppisesti huonommalla sinne on vaan tuupattu joku softa jossa sitä ei oo ollutkaan.
     
  20. joneone

    joneone 3rd gear

    Ei kukkaan sattuis tietää mistä vehkeestä nämä umpiot ? oon yrittäny ettiä mut ei natsaa mitsuun eikä ooppeliin yms sekä/tai sit oon vaan käsi. Jos nyt koittais kerrankin perehtyä noihin ajovalojen korkeudensäätöön ku on moottorit on ja säädin hytis mut ilmeisesti moottorit jumis ku ei mittään tapahdu. Tähän asti katsuri on ain vaan kirjannu et korkeuden säätö ei toimi ja se onkin ollu ainut vika viimisen 4 vuoden aikana katsastukses. Mut jos ny yrittäis ees laittaa kondikseen omaks iloks :D E-hyväksytyt H4 umpiot.

    Istuu hyvin ja suuntaus on kohdillaan, ainut et korkeuden säätö ei pelitä ja meinasin et täs ku kevättä rinnassa niin vois näitäkin kattella.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!