American Car Show Kokkolassa 8.-9.4.2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 12.1.2017.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    Perinteinen American Car Show järjestetään Kokkolassa jälleen kerran kun tilaisuuden pitopaikka paikallinen Urheilutalo ei mennyt vieläkään remonttiin. Ajankohta on 8.-9.4.2017 ja lauantai-iltana on tuttuun tapaan kovatasoiset iltabileet jossain paikallisessa hotellissa. Lisää tietoa laitetaan tulemaan kun asia varmistuu.
     
  2. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin, nyt on näyttelyn kalusto taas kasassa ja ihan hyvältä kattaus näyttää, sillä mukana on monia tämän kevään "kuumia uutuuksia". Autoja on tulossa 33 kappaletta ja pyöriä/mopoja/ moottoripyöriä reilut 40. Vähän muskelivoittoiselta kokonaisuus vaikuttaa, mutta muutakin katsottavaa toki löytyy. Oheisohjelmaakin on lauantai-iltana Pin Up Shown muodossa sekä kumpanakin päivänä Pin Straip-näytöksiä. Lauantaina on iltabileet Sokos Hotel Kaarlen Calle Night Clubissa, jossa esiintyy perinteistä rockabillyä veivaava Pep Torres. Bileiden ohjelmaan kuuluu myös Burleski show. Tapahtuma on avoinna lauantaina 8.4.2017 kello 16.00-21.00 ja sunnuntaina 9.4.2017 kello 10.00-17.00. Liput ovat 10€ (alle 12v. pääsee sisään ilmaiseksi vanhempien seurassa). Tule avaamaan näyttelykausi Kokkolaan!
     
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Enää kolme päivää ja sitten korkataan näyttelykausi Kokkolassa... :)
     
  4. GT66

    GT66 Gearhead

    Pari viime hetken pois jääntiä on tapahtunut mutta niille on saatu hyvät korvaajat joten ihan kelpo näyttely on Kokkolaan taas tulossa. Ei muuta kuin kaikki paikalle huomenna ihastelemaan kalustoa.;)
     
  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Keli näyttäs olevan kohdallaan, täältä lakeuksilta lähtee ainaki yksi seurue kruisailemaan Coccelbytä kohti...
     
  6. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    EVO X ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  7. buickadi

    buickadi Gearhead

  8. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitos kaikille näytteilleasettajille teitte taas näyttelystämme hienon tapahtuman. Kiitos myös yleisölle jota kävi sen verran että päästiin voiton puolelle. Tämähän tarkoittaa sitä että täällä Kokkolassa tulee olemaan aikamoiset kerhomme 30-vuotisjuhlat syksyllä. Sinne sitten kaikki joukolla mukaan. Tiedotamme asiasta lisää kun saadaan sovittua asioita.;)
     
    studio57 ja EVO X tykkäävät tästä.
  9. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Pahus, mä oon jotenkin missannut tän tapahtuman kokonaan tuosta googlen kalenterista.
     

Kerro tästä muillekin!