Vannetukku ja toimituskulut myymälässäkin? Mitä vittua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja xarper, 15.4.2017.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Siis onko tämä edes laillista? Vannetukku velottaa toimituskulut vaikka käyt myymälästä ostaa hyllyssä olevan tavaran ni maksat vitosen jutusta 9,90€ postikuluja että saat sen.

    Mitä vitun kusetusta tämä nyt oikeesti on???
     
  2. urho3

    urho3 Gearhead

    Se on juuri sitä. En itse osta mitään renkaita myymälästä koska hintaan tulisi rahti n 25e. Et terveisiä perseestä Jukka Heiskanen jos satut lukemaan.
     
    Roberto, teddy99, xarper ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Onko tollanen toiminta edes laillista? Rahastaa toimituskuluja tuotteista mitkä on hyllyssä joka tapauksessa?

    Ja siis itse hain avaimen pyörän pultteihin mitä ei saanut muualta ni arvaa vituttiko tiskillä maksaa 9,90€ "toimituskuluja" työkalusta mikä makso vitosen...
     
  4. Achti

    Achti Gearhead

    Ihan perus suomen tätäpäivän meininkiä
     
  5. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    No jos sieltä joku niitä jo uutena kieroja romuja ostaa niin kyseessä lie ns. tyhmyyslisä. Eikä edes viilaa tule vanteiden mukana vaan pultinreiät piti viilata asentaessa kohdalleen...
     
    xarper tykkää tästä.
  6. xarper

    xarper Gearhead

    No onneks en oo ite näppejäni sotkena niitten tavaraan muuten kun tuo yks työkalu... Se ainaskin toimi :D
     
  7. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Jos sinne joku erehtyy vielä menemään, niin kannattaa kysyä kuinka hyvin niiden hinnoittelulogiikka mahtaisi toimia elintarvikepuolella. Ostat lähikaupasta purkin maitoa, hinta 0,80 e. Mutta kassalle 1 maitopurkista saisit maksaa 10,70 e. Ostaisikohan vannetukun omistajat ko. paikasta maitonsa? Onneksi saa rengastarvikkeet muualta, joten eipä kannata kenenkään käydä kyseisessä puljussa.
     
    ChevaMan tykkää tästä.
  8. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Vannetukun "asiakaspalautetta" löytyy kohtuullisen runsaasti googlella. Varoitettu siis on. Toisaalta jos firmasta ei löydy netistä kuin kotisivut ja sieltä "loistavat referenssit" niin varovainen on syytä olla silloinkin. Ebay ja monet muut kauppapaikat ovat hyviä. Luottamus syntyy paljosta positiivisesta asiakaspalautteesta. Myös ostajalle.
     
    ChevaMan tykkää tästä.
  9. pptalo

    pptalo Gearhead

    Toinen asia mistä vannetukkua haukutaan. Valkkaat netissä renkaat ja maksat ne etukäteen ja luulet vain nopsaan hakevasi ne. VÄÄRIN olet kuin ilmaan kun pyörit kuitin kanssa ja etsit palvelevaa henkilöä. Tunti on pieni aika.
     
    Ässä. ja xarper tykkäävät tästä.
  10. xarper

    xarper Gearhead

    Ja ihmiset vielä asioi tollasessa paskaläävässä huhuh, oli itellä eka ja vika kerta kun sinne meen, sattu nyt olee ainut paikka mistä löyty oikee työkalu pyöränpulteille valitettavasti.
     
  11. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Sama juttu kun oltiin emännälle autoa ostamassa pari kk sitten. Visa-Autossa oli auto jonka hinta 7900. Koeajon jälkeen myyjältä kysymään tiukkaa hintaa, vieläpä ilman vaihdokkia. HINTA NOUSI KAHDEKSAAN TUHANTEEN kun siihen lisättiin toimituskulut. Tötterö jäi sinne.
     
    Ässä., Saetkae, Puuma6 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Onhan suomessa toimijoita joilta saa tilattua vaikkapa USA vanteita ja hinta tulee heti ja on jämpti. Enkä tarkoita mitään yleisrengasliikkeitä jotka on saaneet jenkkiedustuksen ilman kiinnostusta oikeasti myydä niitä, vaan näitä ammattitaidolla pyöriviä USA-osapuljuja.
    Siis jos kehtaa maksaa vähän enempi siitä, että vanteet on jotain muuta kuin kiinalaiset röyhkeästi muitten designeista piratisoidut. Sillä että jotkut pari yksityiskohtaa eroaa alkuperäisestä ja nimikin on vaan äkkiseltään alkuperäistä muistuttava, ei ainakaan minulta saa synninpäästöä.
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ei mua haittais ostaa volvoon V-vanteita, kun orkkis 740 vanteita ei taida joka kaupasta enää löytyä 140e;n hinnalla

    Mutta jos ne on soikeita lähtöjään niin jotain parempaa tarviketta alle vaikka jenkeistä jako kun tais olla 5x normaali jenkki
     
  14. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ne keharit oli laittanu messuilla pari vuotta sitten yhen vanteen väärinpäin siihen telineeseen... piti tänä vuonna kattoo niin taas oli yks. Taitaa olla yhen sortin lippapipoja se jengi jos ei ne tajuu mikä puoli vanteesta on julkisivu ja mikä tulee telinettä päin.
     
    xarper tykkää tästä.
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ite kun tekee kaikki työt ja ostaa netistä itse tavarat niin saa mitä haluaa.
     
  16. jariha

    jariha Double Gearhead

    ite en osta vannetukusta? rengasonline toimittaa 2vuotta vanhoja renkaita edukkaasti jos halvalla haluaa? kaveri just tilas vannetukun halvat renkaat ja paistopäivä oli 52/13? silti ne myytiin uutena? ja samaan hintaan kun oikeesti uudet?
     
    eilhik tykkää tästä.
  17. xarper

    xarper Gearhead

    Ite oon renkaani ostanu paikalliselta kun saan reilusti halvemmalla kun muualta. Tai en ainaskaan ite löytänyt 33" kumeja 575€ mistään saatika että vanteelle laitettuna vielä samaan rahaan.
     
  18. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Tilasin. Firman kautta spacerit tuolta. Reilu kuukaus sitte. Ei oo vielä näkyny......... no möin jo kyseisen auton pois ku ei näkyny
     
  19. venom87

    venom87 3rd gear

    Mäkin yritin pari vuotta sitten ostaa spacerit tuolta, keväällä tilasin ja syksyllä peruin kun ei enää tarvinnut eivätkä ollut vielä toimittaneet. Oli loppunut ja kuukauden välein soitin ja kysyin niin aina oli ens kuussa tulossa.o_O
     
  20. grantorino

    grantorino Gearhead

    Ostin tuosta firmasta muutama vuosi sitten valkosivurenkaat.
    Vuoden olemattoman käytön jälkeen renkaat olivat muuttuneet ruskeasivurenkaiksi.
     

Kerro tästä muillekin!