Gemsun runkonumero.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja miguli.jalkanen, 17.4.2017.

  1. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Hou hou taas. Nyt tarttis löytää runkonumero kulkineeseen. Lasilta löytyy mutta kai se jossain kohtaa runkoakin pitäis olla. Kyseessä siis 1995 gmc 3500.
     
  2. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Noissa haalistuu runkonumero pikkuhiljaa, voi olla niin pintaa raapaisemalla tehty. Sieltä etu runkoaisasta pitäis suurennuslasilla jotain harakanvarpaita löytyä. Konetilasta tai pyöräkotelosta kumisuojan takaa.
     
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Esim. motonetissä myydään runkonumeroja..
     
    Saetkae ja miguli.jalkanen tykkäävät tästä.
  4. passerby

    passerby Gearhead

    https://rekkari.fi/
    tommonen palvelu osui verkokalvoille taannoin nettiautossa. siellä on nykyään autoilmotuksissa tuommoinen linkki, katso vaikka itse.

    palvelu on tosin maksullinen mutta tän avulla just eilen sain tietää missä '94 capriceni runkonumero pitäis oleman. tuotu suomeen vasta 2010/2011 talvella.

    palvelun mukaan olisi takana vasemmalla rungossa. on ollu muutaman kerran caprice ylhäällä pilarinosturissa mut en ole siellä huomannut runkonumeroa. pitää nostaa uudestaan ja etsiä se.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tää on hauska, kun velvoite on, että numeromeistoksen varmentaja kirjaa se paikan rekisteritietoihin. Jos se tieto puutuu, niin seuraavan katsurin olisi se lisättävä heti sinne... Eli se ei ole omistajan homma ettiä se numero.
    Kanadassa tehdyissä GM pikkareissa on numero ihan tehtaan jäljiltä oikean takapyörän takana runkopalkin ulkosivussa. Hentonen meistos, eli vaatii putsausta näkyäkseen.
     
  6. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Kiitos tiedosta. Eli antaa katsurin ettiä se
     
  7. JanneB

    JanneB Gearhead

    Entä jos ei ole Kanadassa tehty, onko se sitten muualla?
     
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Pääsääntöisesti tehtaalla ei runkoon ole numeroa laitettu. Se on meistos täällä tehtynä, paikassa jonka meistäjä on valinnut. Eli missä vaan.
     
  9. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Niin katsastajakin mulle aikoinaan sanoi, että voi olla ihan missä vaan minne maahantuoja sen mielijohteestaan laittanut, että jos itse viittisit etsiä...
    Omissa olleet pääsääntöisesti etupyörästä taaksepäin runkoaisassa oikealla tai vasemmalla, eräässä oli konehuoneen puolella runkoaisan päällä....
    Hankala jos on edellinen omistaja myyntisipistellyt pohjamassalla runkopalkkeja eikä suojannut runkonumeroa, ala sit kiillottamaan aisaa ja etsimään.
     

Kerro tästä muillekin!