Ongelma!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Luppa, 11.10.2004.

  1. Luppa

    Luppa 1st gear

    Kyseessä on lyhyt peräinen pajero vm-89 TD ja ongelmana on se, että kun ajan sillä, niin välillä alkaa kuulua kuskinpuolelta pohjasta aivan hirveetä rutinaa ja kun hidastan niin se vaan pahenee ja lopuksi kun pysähdyn, niin siellä vaan rusahtaa kunnolla ja sen jälkeen saundit on ihan normaalit... Voiko se johtua siitä että neliveto lukot eivät ole auenneet ja ne rusahtavat auki neliveto ajon jälkeen vaikka olen kytkenyt sen pois ja peruutellut sillä monta metriä, ja luullut että ne ovat kytkeytyneet pois?? :(
     
  2. Luppa

    Luppa 1st gear

    Onko mahdollista että napalukot on paskana??
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    onx sulla jouset kunnos??? :lol:
     
  4. Duramax

    Duramax 1st gear

    Nyt kuullostaa siltä et ÄKKIÄ napalukot irti ja katso kuinka paljon ylimääräistä rautaa onpintojen välissä se tekee sen että soundi on mahtava kun lukot yrittää aueta mut ei liiku ( jos automaatti lukot)
     
  5. Luppa

    Luppa 1st gear

    Pajero on nyt loisto kunnossa ei ole temppuillut tai mitään sen jälkeen kun tehtiin "kunnon" pohajpesu ja pas**a lähti pois pohjasta ainakin 30kg :D mutta kiitoksi kaikille keskusteluun osallistuneille!
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Saitkos polttoainelinjat tehtyä???
     
  7. Luppa

    Luppa 1st gear

    khyllä :D ja jäi letkuakin jota sitten voi käyttää kaikenlaiseen muuhun... suur kiitokset :p PS: vaihdettiin muuten jakopään hihnat ja rullatkin myös... 8)
     
  8. Luppa

    Luppa 1st gear

    Ainiin! Siinä kävi juuri näin kuten JAMANT arveli. Tankista "naksahti" paluuletkun putki katki, koska oli niin haperoa ja tästä syystä arvelen vuotoa.... mutta korjasimme ongelman siten että hitsattiin pätkä putkea takaisin kiinni ja kolvattiin hieman tinaa putken juurelle tankin ulkopuolelle, ja levitettiin massaa runsaasti ympärille :D Ainakin on tähän menessä pelittänyt ihan hyvin... :p
     

Kerro tästä muillekin!