Ford ltd country squiren ajovalot katosivat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja fairlane 66, 25.4.2017.

  1. fairlane 66

    fairlane 66 3rd gear

    Ford ltd 1988 mallinen auto josta ajossa valot katosivat kokonaan ja vain parkit pelaavat,pitkien viiksistä vetämällä väläyttää pitkiä mutta eivät jää palamaan,kytkin mitaten on ehyt? ja sinne virtojakin tulee mutta tuohon kytkimessä olevien kärkien päähän josta lähtee oranssi/musta paksu johto ei tule mitään(johto katoaa johonkin paksujen nippujen syövereihin....ajovalojen kytkentä kuvaa en onnistunut googlesta löytämään joten olisin enemmän kuin kiitollinen jos jollakin sellainen olisi ja onnistuisi sen vielä postaamaan tänne tai yksityisviestillä?myös nokkelat vinkit ovat tervetulleita:)
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    No, jos arvata pitää, niin on tehty jotain maahantuontivirityksiä ja sähköt on ihan muuta ku alkujaan. Valoilla on jossain relettä/sulaketta/uutta johtohässäkkää, jossa jotain katkosta. Tuo olis ns. helppo. Voihan se kytkin olla rikki, tai siltä puuttuu tuleva sähkö. Kaaviota ei noin uusiin Foorteihin mulla ole.
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kai tuon ikäsen auton sähköt on vielä peruja 60 luvulta, eli olisko valokatkasian lämpösulake rikki? Eli lämmöstä kääntyvä 'peltilirpuke', mikä jäähtyessään taas yhdistää, mutta ei enää yhdistäkkään siellä katkasian sisällä?
     
  4. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Releyttämättömän systeemin vakiovika, katkaisin kärähtäny. Paat releet ja uuden katkaisijan johan toimii ja kirkastuu valotkin.
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tossa kun on noi tuplavalot, niin niiden alkuperäinen toimintatapa ei oo sillon saattanu kelvata maahantuontia katsastavalle. Eli siellä voi olla ihan mitä vaan teoksia.
     
  6. fairlane 66

    fairlane 66 3rd gear

    Kiitokset nokkelista vinkeistä:),kytkin on uusittu ja vikakin löytyi siinä vaiheessa kun aloin etsimään ohjaus jännitettä viikseltä releille(joita en löytänyt koskaan mutta aloin asentamaan uusia),siellä löytyi jo kertaalleen juottamalla parsitut vaihto kytkimen messinki navat jotka olivat antautuneet joten kolvailin aavistuksen tuoretta tinaa lisää ja toiminee?sen aikaa kunnes saan uuden viiksi osan kytkimineen ratti putkeen.
    Lämmintä kevään jatkoa.
     
  7. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mulla olis koko rattitolppa...
     
  8. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

Kerro tästä muillekin!