Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. B68

    B68 1st gear

  2. Rotten

    Rotten Gearhead

  3. Nyypäle66

    Nyypäle66 Gearhead

    Ainakin Vaalimaalla ihan normaali meno.
     
    Rotten tykkää tästä.
  4. Rotten

    Rotten Gearhead

    Ok! Joutuu lähtee kattoo illemmasta nuijamaan menon!:)
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkos muuten kukaan ostanut venäjältä alkometrejä,vai saako sieltä edes mistään?
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    En tiiä millasia nykyään mutta aika rajun näkösiä ja epävarmoja oli joskus. Tai liekkö vaan joku putki millä haisteltiin hengitystä. Nollarajaahan on helpompi valvoa.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Google kääntäjällä koitin kääntää,niin sitten kun etsii niin tulee jotain ominaispainomittareita esiin.Mikäköhän on alkometri venäjäksi?
     
  8. B68

    B68 1st gear

  9. karra

    karra Double Gearhead

    Kävin tänään vappuaattona Nuijamaan kautta rajalla tankkaamasssa. Venäläisiä oli tulossa koko ajan Suomeen kovasti joten kysyin mennessä, sekä näin että kotiinpäin Suomen rajalla oli vihreä linja auki.

    Otin sitten kotimatkalla Duty Freestä viskipullon ja 5 askia tupakkaa; viski takakontiin ja tupakat taskuihin.

    Eikös vihreällä linjalla ollutkin sitten tulli tarkastamassa suomalaisia autoja; sanoin että ei tullattavaa mutta halusivat katsoa autoon, edelläolevaa ei tutkittu mutta Geländewagewen kiinnosti vissiin.

    Viski löytyi, sitten penkoivat kontin perältä 4 ja 5 litran kanisterit bensaa ja saman tien koko auton. Ukko sitten tullirakennukseen ja taskujen tyhjennys; ne 5 askia tupakkaa löyty tietenkin.

    Sain kirjallisen huomautuksen alkoholi- ja savukerikkeestä; alkoholi ja tupakka takavarikoitiin.

    Pitää vaan yrittää olla onnellinen että en saanut sakkoja mutta kismittää se että piti se viskipullo ottaa kun en ole yleensä mitään ylimääräistä sieltä tuonu. Sen löytyminen sitten sai lumipalloefektin aikaiseksi.
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ai siellä selviää varoituksella?Mä sain kahdesta 0,5ltr pullosta joku vuosi sitten 85sakot.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaveri sai kk sitten 400€ viinapottu+kartsa. Olivat kassissa jalkotilassa.


    Iteltä kans taskut putsattiin ja kolmesti askista kirjallinen varoitus ja seuraavaksi sakko.
     
  12. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mulla olis 1969 4x4 Chevy Pick-up jossa on 3 tankkia
    Venäjäntankkaajan unelma-auto ko?
     
    Nyypäle66 ja palontie tykkäävät tästä.
  13. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Olisko myytävänä ja vielä halvalla? :)

    Ton ikäinen on tullillekkin ilmeisesti tekemätön paikka selvittää että onko alkuperäisenä kolme tankkia ja minkäkokoisia ne on alkujaan. Joskus möin tuplatankki foortin, f-150 oisko ollu -86, kaveri rakensi siihen alkuperäisten pikku tankkien tilalle hieman järeämmät tankit, tulli helisi mutta eivät tainneet oikein mahtaa mitään, oli jo sen ikäluokan auto ettei tullilla ollut mustaa valkoisella alkuperäis tankkien koosta. Ne rakennetut tankit oli noin tuplat vakioista ja aiheutti siksi kärhämää.
     
    Muokattu: 30.4.2017
  14. karra

    karra Double Gearhead

    Joo jouduin tyhjentämään tankin (remontin vuoksi) ja laitoin sen verran takaisin että bensavalo sammui, kävin kylillä 12 km eikä valo syttynyt ja sitten taas piti (remontin takia) laskea 7 litraa pois tankista. Varatankki on ohjekirjan mukaan 20 l. Ajoin 55 km (meidän) Öljymäelle ja neula oli varatankin puolessa välissä vasta... sain tankattua 95 litraa sinne ilman mitään lirutteluita, tankki on virallisesti 96 litraa. Vaikuttas että yli 100 litran tankki on tuossa GeeMersussa. Joo tyhmyydestä kärsii ... vappuaatto ...

    Normaalisti nuo juomat haetaan Tallinnasta, Geessä on ihan kiva kantavuus; 700 kg about niin sinne saa yli 500 litraa alkoholia kahden hengen kuormalla. Kesällä pitäs tehdä lomareissu Viroon, Pärnuun mutta ajattelin olla ensin Tallinnassa pari pv ja siemailla terasseilla olutta kun Mercedes-dealerilla saavat laittaa kaikki uudet nesteet ja filtterit autoon samalla... ja uudet takaiskarit.
     
  15. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Nyt on kummallista kiinnostusta journalisteihin. Luulivat sellaiseksi ja jouduin kuulusteluun, oli kaksi kameraa ja jalusta mukana (kuten satoja kertoja ennenkin). No, kysely oli lopulta että "onko suomessa paljon nokikeppejä", niin ei kovin vakavaa ollut.
     
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Nuijamaa 03.05.2017

    [​IMG]

    Rättijärvi 03.05.2017

    [​IMG]
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kovat hinnat teilläpäin! En nuista koska niiralassa ois mikään maksanut 40. 39 jtn 95 nyt ja kakkonen halvempaa. Dsl tais olla 38 jtn.
     
  18. generalo

    generalo Gearhead

    Josko sitä taas kokeilisi venäjällä (Niirala) tankkaamista, kun on vielä viisumissakin virtaa jokunen kuukausi. Viimeksi kävin reilu 1,5v sitten, sitten vaan loppui mielenkiinto. Huomenna olisi vapaapäivä, josko kävis amatsoniin hakemassa tankin täyteen.

    Onko tullin toiminnassa muuttunut mikään tässä 1,5v aikana? Samat laput kelpaa, eli mikraatiokortti ja ne kaksi lappua joissa auton tiedot yms? Niin ja röökiä ei toinna kokeilla tuoda :D
     
  19. Rotten

    Rotten Gearhead

    Joo, juuri näin!
     
  20. Rotten

    Rotten Gearhead

    No tullin toiminnasta osaa sanoo, mite se siellä toiminut ja miten nyt, mut laput samat. Varmaan siis Niiralassakin.
     

Kerro tästä muillekin!