Hääauton metsästystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja heisq, 6.6.2017.

  1. heisq

    heisq 1st gear

    Juuh elikkäs, loppukesästä (2.9.2017) olisi tiedossa häät ja toistaiseksi ollaan tulevan vaimokkeen kanssa ilman kyytiä kirkosta juhlapaikalle. Hakusessa amerikkalaista muskelia, merkillä/mallilla ei oikeastaan väliä ja eipä oikeastaan auton väritykselläkään (naisosapuoli voi toki olla vähän eri mieltä). Kaveripiirissä ei kukaan näitä autoja harrasta niin ajattelin kokeilla täältä jos jotain kiinnostaisi.


    Perusinfoa häistä

    Turussa 2.9.2017, Mikaelinkirkossa josta poistutaan n. klo 16:30, tästä matka zoolandiaan, lietoon mikä kestää noin parikymmentä minuuttia (20km).


    Eli eli, jos haluat uhrata pienen hetken viikonlopustasi kyyditsemällä nuorta paria niin laittakaa viestiä. Rahallisen korvauksen tästä tietenkin saa, neuvotellaan siitä sitten paremmin potenttiaalisen kuskin kanssa.
     
  2. Jorpex

    Jorpex 1st gear

    :) onko tää se mihin ei keltainen auto käy?
     
  3. heisq

    heisq 1st gear

    Kyllähän se käy :) laitoin privassa viestiä
     
  4. Martin460

    Martin460 Gearhead

    Paljon onnea ja toivottavasti löydätte hienon hääauton!

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!