Motopark 10-11.6 kisat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja SUS, 10.6.2017.

  1. SUS

    SUS 3rd gear

    Motoparkin radan oikein 30v. JUHLAKISAT!! Keli mitä parhain,mukava lauantaipäivä ja kiihdytysurheilua. Paikanpäällä ei mistään voi aistia "juhlakisan" tuntua,missään asiasta ei mainita eikä korosteta. Sillehän ei voi mitään että esim. kisa sataa pois mutta sille vois ehkä tehdä että kisa kustaan pois. Eka kertaako te kisoja järjestätte? Katsojana ostan palvelun ja tällä kertaa ette sitä voinu tarjota. Hieno rata ajetaan tahallaan alas. Ei katsoja aja mahd.satoja kilometrejä taukoja kattomaan ja ehkä ei tule ensi kerralla?
     
  2. pyllyerkki

    pyllyerkki 1st gear

    Täysin samaa mieltä siun kans onneks ei ollu kun 200 km välimatkaa olis voinu vituttaa hiukan enemmän jos olis edempää tullu paikalle.
     
  3. jknR

    jknR Gearhead

    Mitäs siellä on käynnyt?
     
  4. fishbone

    fishbone Gearhead

    ihmeen hiljasta tämän suhteen! kyl vanha Putte viel tarvittais raportoimaan.
     
  5. litres

    litres Gearhead

    Siis homma oli ihan hanurista? ei mitään uutta siis...
     
  6. Seejii

    Seejii Gearhead

    Kuulin, että radan asvaltti täytti 30 vuotta.
     
  7. Catiska

    Catiska Gearhead

    Juu, radan kanssa taisi olla hieman ongelmia. Street-luokissa, etenkin RS luokassa näyttää kato käyneen oikein pahemman kerran.
     
  8. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Carina, Virtala Bmw, Kalle K poissa ainut syy miksi tulin Motoparkkiin myös oli Erhomäet, mutta rata hajoaa?? Ennen kuulumatonta, ehkä viimeinen kerta kun tulen katsomaan kisoja. Alastarolle on liian pitkä matka sinne pitäis varata sitten se 2-3 päivää aikaa sinne en tule. Tapetaan kisat, onhan noita vesivehmaata ja malmia sitten vielä kun Sm- sarjaa ei enään ole.
     
  9. josu

    josu Gearhead

    ööööööööö millas tavalla se rata "hajos"
     
  10. Kalu

    Kalu Double Gearhead

  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Teillä on ollut vaan väärä päivä....kisapäivänä eli sunnuntaina homma pelasi ja kisat ajettiin hienossa säässä ilman hämminkejä, mukavaa oli ja ruoka hyvää :odwink:
     
  12. Jättefin

    Jättefin 1st gear


    Vastaavaa aihetta ainakin jo vuonna 2013...

    Ilmeisesti FHRA:n some on tehokkaampi.
     

Kerro tästä muillekin!