chevrolet trans sport -98 lämppärinpuhallin sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Samikar, 20.6.2017.

  1. Samikar

    Samikar 1st gear

    Elikkäs tämmöinen ongelma tuli että etummainen "pää" puhallin toimii nyt aina vain silloin tällöin..varsinkin kun autolla kääntyy vähänkin johonkin suuntaan niin alkaa puhaltamaan tai vaikka on vain paikoillaan jos auto tarpeeksi kallellaan vaikka tien syrjässä niin toimii! ..silloin kun puhaltaa niin kaikki nopeudet säätimestä toimii kyllä..aika mystistä? Olisko tuolla jotain komponenttia mitä voisi epäillä ongelman aiheuttajaksi vai pitääkö alkaa epäilemään jotain johto ongelmaa??? :confused::confused:

    puhallin nyt testattu irtonaisena ja on suoralla virralla täysin toimiva, eikä paikoillaan vielä autossa ollessaan reagoinutkaan kopisteluun, johtojen heilutteluun yms..tarkastettuna virtaa ei siis tule moottorin omaan liittimeen kun ongelma päällä

    p.s. takapuhallin toimii kyllä normaalisti
     
    Muokattu: 20.6.2017
  2. El C

    El C 3rd gear

    Mulla oli -99 mallissa vastaavanlaista epäsäännöllistä vikaa. Siinä säätöpaneelissa on aika paljon pientä sähköhilpettä, jotka on herkkiä vioille. Vaihdoin tilalle toisen panelin ja taas toimii kuin pitääkin.
    Mulla on yksi ylimääräinen säätöpaneeli, jos kiinnostaa niin myyn kyllä.
     
    Samikar tykkää tästä.
  3. Samikar

    Samikar 1st gear

    ongelma selvisi ja syypää löytyi konehuoneen puolelta..yksi rele oli irronnut ruuvikiinnikkeestään ja roikkui johtojen varassa ylösalaisin vapaana. Kun tuon kiinnitti uudelleen pystyasentoon palasi myös sähköt välittömästi lämppärin moottorille..eipä ole tuollaista vikaa ennen tullut vastaan ja ymmärtäisin jos esim olisi maajohto olisi ollut vaikka kiinnikeruuvin alla, mutta ongelma ei siis mitenkään ollut maadoituksesta kiinni
     

Kerro tästä muillekin!