HD Sivulaukkujen suunnittelu ja valmistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Petri A, 18.6.2017.

  1. Petri A

    Petri A 3rd gear

    Hei,
    Pitäisi saada HD:hen custom made sivulaukut ja itsellä ei aikaa eikä paikka. Ajatus mallista olemassa, mutta tekijä hakusessa uudenmaan alueelta.

    Jos tiedät yrityksen tai kiinnostunut keikasta ja teet omaksi iloksi lasikuidutushommia niin ota yhteyttä.

    T.Petri
     
  2. Jsp

    Jsp Gearhead

    Eikös niitä sivulaukkuja oo niitä nahkasia?
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mun on pitänyt ostaa soveliin orggis kusilaituset jo muutaman vuoden mutta ei oo irrottaa useampaa satasta sellasiin, halvat paskat nahkaset saa roikkua toistaseks kyydissä. Ja miksi laukut pitää olla? no työkalut pitää kulkee mukana. ;)
     
  4. Petri A

    Petri A 3rd gear

    Nyt Mustangin lepattimet jotka ei oikein miellytä silmää. Tarkoitus tehdä kuituset, maalata pyörän väreihin pienellä kustomoinnilla. Jos lomalla ei tekemistä ja uudenmaan alueelta niin soittele ja katsotaan miten päästään eteenpäin.
     

Kerro tästä muillekin!