Jarrujen merkkivalo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja BenDilde, 27.6.2017.

  1. BenDilde

    BenDilde 2nd gear

    Mikähän voisi olla '90 Fleetsidessä, kun muutama viikko sitten jarrujen merkkivalo jäi palamaan? Käsijarrun kun vapauttaa, niin merkkivalo himmenee hieman, mutta jää palamaan. Nesteet on ok ja muutenkin jarrut tuntuu pelaavan. Jostain kuulin että jonkinlainen tyyppivika? Huomasin myös sen, että kun laittaa vilkun päälle, niin latauksen viisari heiluu vilkun tahtiin ja samaa tekee myös jarrujen merkkivalo. Ei ole yleismittaria, niin en ole päässyt mittaamaan että miten lataa, mutta käynnistyksen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.
     
  2. mikke88

    mikke88 Gearhead

  3. BenDilde

    BenDilde 2nd gear

    Huh huh, onpas tekstiä :D Miten noin yksinkertaisessa laitteessa voi olla noin monimutkaiset viat :p Mistähän sitä alkaisi vikaa etsimään o_O
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Tohon ikään ehtii tulla kaikkee kontaktihäröö sinnetänne. Vähänhän se volttimittari aina reagoi kuorman muutoksiin, yhtenä päivänä enemmän ja toisena vähemmän.
    Kato nyt kuitenkin, että se käsijarrupoljin nousee ylös asti ja varmaan avaa sen yksinkertaisen kytkimen kontaktin. Ainakin tyyppivika on tossa iässä se, että takajarruputki ruostuu puhki ja paine-erokytkin sytyttää jarrun valon.
     
    BenDilde tykkää tästä.
  5. BenDilde

    BenDilde 2nd gear

    Hitto, oliskohan ollut vaan joku tilapäinen härö. Nappasin miinus piuhan hetkeksi irti ja niin hävisi valo. Pitää nyt seurailla et oliko noin helppo korjaus :D
     

Kerro tästä muillekin!