Motonetin lediautotaulut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moparmaniac, 23.11.2004.

  1. moparmaniac

    moparmaniac Gearhead

    Käväsin tossa motonetissä ja siellä oli myytävänä tommosia ihan fiksun näkösiä tauluja. Tauluja oli ainakin kahta eri mallia, molemmissa oli taustalla hampurilaisbaari/ kahvila jonka mainosvalot oli toteutettu ledeillä ja autojen valot oli myös ledeillä. Toisessa taulussa oli rivi rodeja ja toisessa jotain -50 luvun gm/ford osastoa. Vitun hankala selostaa, mutta käykää ite katsomassa jos kiinnostaa, hyviä esim. tallin seinälle.
    Ei vaan ollu yhtään Mopareita :(
     
  2. 5EISKA

    5EISKA 1st gear

    samoja tauluja oli hong kongissa erittäin tyylikkäitä 49e kappale
     
  3. *chevy81*

    *chevy81* 1st gear

    Joo tuli tommonen ostettua viikonloppuna(se missä on 4 rodia).Ihan fiksun näkönen ja kait noi ledit jonkin aikaa kestää varsinkin jos niitä ei käytä :lol:
     
  4. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ihailtiin tollasta just viikonloppuna, hyvät jouluvalot, ei tartte kuusta pöhniä mettistä jne. Tunnelmaa.

    Mutta hintaahan silläkin oli aika lailla...
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Siis noita tosiaan saa täältä? Gracelandis noit nähtii ja tosi siistei. Rodit drive in'is parkis valot päällä, Legendat Hump Boygie, Jimmy Dean, Marilyn Monroe ja ELVIS ym ym. Jäi ostamatta sähkömuuntajien ja rahtien kans ihmettelejyen kaa mut jäi vaivaa.. Tulihan sieltä Buickin kirkkaan punainen kangas rättikatto matkaan ja noita ois halunu megeen. No täällä kuultii et honkkaris ois. Ei ollu ku käytii kysymäs ja ne ei vantaal eikä sherwoodis tienny miid. Nummelas ehkä mut ei vanda henkilökuntaa kiinnostanu. ELI MISTÄ NOITA OIKEASTI SAA? Jenkeis ei maksanu paskaakaa, mut ei 49e oo paha, joskaan ei sillä hinnalla tuu seinät täyteen noita, toisaalta ei tänne seinille niitä kaikkia mahtuiskaan, vaik toudella makeita olikin ja toiv kaikkia niitä kiinakopioita tänne tuotaiskin
     
  6. *chevy81*

    *chevy81* 1st gear

  7. 440

    440 Gearhead

    Keravan honkkarissa oli ainakin eilen vielä Kuikuile Rebel siellä sähkö puolella kattoon siellä katossa roikkuu molemmat mallit
     
  8. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Someron Leather Heavenissakin tais olla samoja myynnissä... Hintaa en kyllä muista...
     
  9. Fury_III

    Fury_III 1st gear

    rebel58. Just ostin viime lauantaina Vantaan Honkkarin yläkerrasta. Mallit oli esillä ja kysymällä myyjä toi taulun varastosta. Eli ainakin vielä viikonloppuna niitä oli. :eek:
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    Motonet Turku 44.50 kaikki mallit...kaksi auto-aiheista :D
     
  11. Birdie

    Birdie 1st gear

    Eilen ainakin niitä oli vantaan motonetissa, oli aikas hienoja 8)
     
  12. trooper

    trooper 1st gear

    Kaveri oli ostanu Porin Honkkarista sen missä oli 57 Chevy, 59 Fjoordi ja 57 Oldsi ja on ihan saakelin hieno 8) ..taidan ostaa itsekin ja kai se roditaulukin tulee hankittua..ei kohtuuton raha TAITEESTA; vrt. Kiasman tarjonta..
     
  13. tabi

    tabi Gearhead

    keskimäärin valmistajat ilmoittaa ledien kestoksi jotain 100000h eli 4166 päivää tai 134 kuukautta tai 11,2 vuottta eli ei ne heti hajoo vaikka niitä käytetäänkin ja keskothan on polttimoihin nähden paljon suuremmat esim. video tykin halogeeni lappu kestää jotain 4000h. 8)
     

Kerro tästä muillekin!