-67 A body pikkujako levyjarrujen ylätukivarret

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja sladiaattori, 27.6.2017.

  1. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    Iltaa arvon paras a ryhmä. Antilla on nyt onkelma, mulla on täydellinen setti pikkujako levyjarru sarja mutta tuossa osia hiplatessani huomasin että ylätukivarret ovat aika pahasti ruostuneet. Joten kymysys ovatko -73 ja uudemmat dart/valiant ylätukivarret vaihtokelpoiset osat? Niissähän on yläpallon kartio vissiin paksumpi mutta onko se nivelen kiinnitys jenka samankokoinen että siihen saa ruuvata vanhemmasta nivelen? Entäs noi vanhemmat 9"-10" rumpujarrullisten tukivarret sopiikos ne?
    ja saa tietenki kaupata jos löytyy hyvät tukivarret!

    -Antti
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    -73 ja uudemmat tukivarret eivät käy, nivel on kaikin puolin isompi. Vanhemmista rumpujarrullisista käy tukivarret myös levyjarrullisen olka-akseliin.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Sama yläpallo molemmissa.
     
  4. signet

    signet Gearhead

    Noita vanhempia löytyy helpommin...
     
  5. RumaJussi

    RumaJussi Gearhead

    löytyis täydelliset rumpujarru setit, muistaakseni.... siis joutilaat. vuodelta 65.
     
  6. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Olis yhdet ylimääräiset pikkujako rumpujarru setin ylätukivarret mallia -64.
     

Kerro tästä muillekin!