Big Wheels & Savo Vintage 22.7.2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 8.10.2016.

  1. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    [​IMG]

    Kannattaa merkitä jo tulevan kesän kalenteriin Big Wheels lauantaina 22.7.2017 Pieksämäellä =)
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    Big Wheels Pieksämäki 2017 -viikonlopun bändikattaus, olkaa hyvät!

    [​IMG]

    Lauantaina 22.7.2017 Pieksämäen Veturitorilla klo 21 eteenpäin BIG WHEELS ROCK'N ROLL PARTY. Lavalla The Ramblin Bandits (Tanska), SaraLee Band (Suomi), Chattanooga Hogs (Suomi) sekä DJ Mr. Brown. Illan aikana myös Underground Model 2017 -finaali! Liput 15€, K-18.

    Perjantaina 21.7.2017 Hotelli Savonsolmussa Aussie Blues N Rock Night, lavalla Rob Tognoni (Australia/Saksa) sekä Jane Kitto (Australia/Ruotsi) & Rock DJ Kentsu. Perjantain etkoille liput 10€ (hotellissa majoittuvilta 8€), K-18.

    Ps. Underground Model -skabaan on yhä haku auki, lisätietoja www.undergroundmodel.fi
     
  4. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

  5. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

    Tapahtuma lähestyy!

    PERJANTAI 21.7.2017
    ★ klo 21.00-02.30 Aussie Blues’N Rock Night -iltabileet Hotelli Savonsolmussa. Illan esiintyjinä Rob Tognoni (AUS), Jane Kitto (AUS), DJ:nä Radio Suomen kantritohtori Teppo Nättilä (FIN). Liput 10€ (hotellissa majoittuvat 8€) K-18 A-oikeudet.

    LAUANTAI 22.7.2017 – PÄÄTAPAHTUMA
    Harrasteajoneuvoportti avautuu klo 9.00 ja yleisöportit avautuvat klo 10.00. Koko päivän ajan Radio Big Wheels 96,8 MHz Pieksämäen kantakaupungin alueella.

    ★ klo 10.00-17.00 Kokoontumisajo. Autoja, moottoripyöriä, jenkkirekkoja, elävää musiikkia. Polkuautokokoontuminen ja lasten pahviautoverstas. Mukana myös hurjapäinen Cageriders -surmanajoshow, kolme näytöstä päivän aikana. Liput 10e, alle 15-vuotiaat lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa.

    ★ klo 10.00-17.00 Savo Vintage -messut. Monipuolinen kattaus vaatteita, asusteita, sisustustavaraa ja rekvsisiittaa retro- ja vintagekultuurin ystäville. Paikalla myös Foxy Vixens Beauty Parlour loihtimassa vintage-kampauksia ja meikkejä sekä You Shine Studio, jossa voit poseerata nostalgisissa pin-up ja vintage-kuvissa! Messut ovat kokoontumisajoalueen laidalla, sisäänpääsy samalla 10e lipulla kuin Big Wheelsiin.

    ★ klo 17.00-18.30 Suuri cruising-paraati kokoaa perinteisesti useita tuhansia katsojia noin 14 km pitkän reitin varrelle. Jenkkirekkojen vetämän paraatin osanottajaennätys on lähes 900 ajoneuvoa ja yleisöä on ollut enimmillään lähes 6000! Se on elämys sekä osanottajille että yleisölle reitin varrella.

    ★ klo 18.00-20.30 Amerikkalaista jalkapalloa Pieksämäen Keskuskentällä I-divisioonan peli Jyväskylän Jaguaarit vs. East City Giants, Helsinki. Liput 10€.

    ★ klo 21.00-02.00 Big Wheels Rock’n Roll Party -iltabileet katetulla Veturitorilla Pieksämäen vanhalla veturitallialueella. Illan esiintyjinä The Ramblin Bandits (DEN), SaraLee Band (FIN), Chattanooga Hogs (FIN), DJ Mr. Brown (FIN). Illan aikana myös Underground Model 2017 -finaali! Liput 15€ K-18 A-oikeudet.

    SUNNUNTAI 23.7.2017
    Sunnuntaina klo 12.00 harrasteajoneuvojen Pieksämäen Kauppatorilta yhteislähtö Varkauteen Mekaanisen Musiikin Museolle. Motoparkissa sunnuntaina RADALLE.com kiihdytyspäivä. Häkkilässä Antiikkia & Löytöjä -tapahtuma.

    Ennakkolehti netissä: www.bigwheels.fi/ennakkolehti/
     
  6. rokettirolli

    rokettirolli 1st gear

    Tässä livepätkä juhannuksen Jamboreilta Yyteristä. Lauantai-iltana esiintyvän SaraLeen oma uusi biisi "That Man"
     
  7. BigWheelsEvents

    BigWheelsEvents 2nd gear

  8. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Olihan porukkaa! Kaatosateen aikaan koitettiin päästä alueelle sisään harrasteautolla muttei mahduttu enään.
    Cruising-letka oli upee ja mielenkiintoista että porukkaa oli vielä sen jälkeen ja nytkin kylillä
     
  9. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Vahvistamattoman tiedon mukaan 1400 autoa kävi.
     
    Poni -69 ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  10. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Hieno tapahtuma! Antoivat vielä lähtiessä pokaalin kotiin viemisiksi.
     
    pagi ja Fangio13 tykkäävät tästä.
  11. Fangio13

    Fangio13 Gearhead

    Ohhoh, aika loistava määrä!
     
  12. Fangio13

    Fangio13 Gearhead

    Kiitokset järjestäjille ja paikalla olleille, niin yleisölle kuin ajoneuvolla tulleille! Hieno paikka ja tapahtuma, 10 points!
     
  13. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Joo mäki kuulin et ois ollu reipas 1300 autoo?!
    Verraten viime vuoteen tuntu et ois ollu vähemmän mut en tiiä..Hyvä jos ennätykset taas kerran paukku!!
    Mahtava paikka ja kesän paras tapahtuma!
     
  14. pagi

    pagi Gearhead

    10 pointsi täältäkin!! tullut jo useampi vuosi peräkkäin käytyä ja nyt oli kyllä aikalailla silminnähden paljon kalustoa liikkeellä... iso kiitos järjestäjille paras tapahtuma kyllä!! Nähdään taas ensivuonna uudestaan kiitos!
     
  15. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Kiittää myös hän avatarista löytyvällä yhdistelmällä liikkeellä olleena hyvästä tapahtumasta
     
  16. xarper

    xarper Gearhead

  17. sbc85

    sbc85 3rd gear

    T. tykkää tästä.
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hienoa kalustoa oli taas todella paljon aivan laidasta laitaan, Big Wheels on kyllä ehdottomasti kesän paras tapahtuma tässä maassa :odcool:
    Cruising lenkin varrellekin oli kerääntynyt varmaan ennätysmäärä yleisöä.

    Järjestelyt ja liikenteen ohjaus toimivat taas aivan loistavasti, tästä olisi hyvä ottaa mallia muissakin tapahtumissa...muutama katukin oli suljettu ja saatu siten lisätilaa alueelle :odbiggrin:
    Eikä muuten haittaa yhtään vaikka BW:ssa jenkit, eurot, japanilaiset jne. ovat jokseenkin sekaisin alueella.

    Muonitus puolikin oli kunnossa, tarjolla oli monen moista purtavaa, eikä vain sitä perinteistä pyttipannua.

    Vesitaso lennätti yleisöä lähes taukoamatta siitä rannasta ja taisi tehdä aika monta lentoa päivän aikana, ainoa tauko taisi olla sen rajuhkon sadekuuron aikana.

    Jännä juttu ettei se sadekaan tuntunut haittaavan pahemmin ja cruising lenkin aikaan oli jo kuivaa...hienoa muuten että tapahtumaa oli jatkettu siten, että lenkille lähtö oli vasta klo 17.00...aikasemmin on tultu jo takaisin siihen aikaan.

    Isot kiitokset järjestäjille, tietty kaikille tapahtumaan osallistuneille ja sekä taustajoukoille, jotka mahdollistavat sen järjestämisen, suurimpana varmaan Pieksämäen kaupunki :pinup:
     
    --Jeze-- ja Inlinee tykkäävät tästä.
  19. G20

    G20 Gearhead

    Hieno tapahtuma taas jossa järjestelyt toimii esimerkillisesti! Kolmatta kertaa peräkkäin mukana ja ei minkäänlaista moitittavaa! KIITOS Pieksämäki! :odcool:
     
  20. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Anteeksipyyntö sille valkosen capricefarkun kuskille jolle en huomannut moikata niinä monina kertoina ku kohdattiin reitillä. Serinteinen sadekuuro ja sinapit mekolla ei paljoo haitannu. Kengätki kuivu aamuks. Ens vuonna uudelleen. Kuvia ja cruisingvideoo tulloo kuha keritää.
     

Kerro tästä muillekin!