Ducato sähköt hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 0rs0n, 4.7.2017.

  1. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Kyl noi oireet viittaa maavikaan tahi virtalukonpohjaan. Nimim. Myös Fiateja jo 25v harrastanut.
     
  2. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Siihen maa vikaan kallistuin ite jo heti alussa. Tosin luulen et on polttanu jotain esim: virtalukon pohjan. Tai sulake rasian/releeitten pohjia........
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Muistuu mieleen tapahtuma vuosien takaa; vaimo oli liikenteessä meidän Mazda 323: sella, kävi pankissa, ja kun piti lähteä liikkeelle, oli auto täysin mykkä, eli soitto kotiin, meikä paikalle taksilla, ja tutkimaan. Oletin pääsulakkeen kärvähtäneen, sillä autossa ei ollut siihen mennessä mitään vikaa, mutta sulake näytti ehyeltä. Tämän jälkeen tuikkasin hanikasta valot päälle, otin pakista pikkuruuvarin, ja törkkäsin sen kenkien ja napojen väliin, ja räpsähdyshän siitä tuli, vaikka navat olivat näennäisesti aivan puhtaat, tiukasti kiinni ja kaikinpuolin kunnossa. Kenkä irti, pyöräytys hiekkapaperilla ja ajox.
     
  4. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Kunhan saan muut hommat laitettua. Ja mikään kiire ole tuolla viiatilla. Ni täytyy tutkia. Mistä johtuu. Joskus syksyllä ehkä.
     

Kerro tästä muillekin!