Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

  1. Kioski kiinni tältä erää , katsotaan vieläkö tulevaisuudessa on mahdollista reissuja heittää , nostelen tän ketjun sit taas kun ajankohtaista , jos on.
     
  2. 58 Edselin takapuskuri edelleen tallin katossa koristeena.... ja pienen pieni mahdollisuus saada tähän kuormaan vielä puskuri jos kromaamolla sattuu olemaan valmiina. Laita yv:llä auto / vm / mitä tarvitset niin katotaan jos voin auttaa asiassa.

    Ja tilauksen tehneille muistutus loppusuorituksen hoitamisesta jos on jäänyt unholaan.

    Hyvää kevään odotusta , räystäät tiputtelee jo vesiä :)
     
  3. Puskurit matkalla kohti Suomea. Menee tämän kuun loppuun saapuminen trackingin mukaan , koittakaa malttaa , ilmoittelen kyllä sitten heti kun osat saatavilla.
    Uusia tilauksia voi udella YV:llä , ensi talven projekteihin.

    AVG
     
    tzampy tykkää tästä.
  4. No ny tuli ilmoitus että laiva saapunut Suomeen ja tullaus ym vienevät noin viikon eli kohta päästään hipelöimään uusia kromeja ja muita tuliaisia. Ilmoittelen sitten heti. Ja muutama tilaaja saanee tuotteen samalla reissulla kun haen ne tälläkertaa Hämeenlinnasta.
     
  5. Tullaus menossa... Toivottavasti kerkeis ennen ens torstaita kun olen sitten sunnuntaihin saakka erästelyhommissa , mutta sit seuraavalla viikolla viimeistään saadaan tavara liikkumaan.
     
  6. Noniin , nyt vihdoin tuotteet omassa tallissa , muutaman puskurin toimitus vielä kysymysmerkki eli jos en puhelimella tavoittanut niin soita 0500-806067 niin sovitaan toimitustapa , nouto tai MH.

    Ja uusia tilauksia voi kysellä yv:nä niin vastailen hintojen ja saatavuuden kera.
     
  7. Yv:t lähteneet kyselijöille , syksyn tilausta kerätään kasaan. Toimi sinäkin.
     
  8. Tietoja taas lykätty yveinä... Tilaa nyt niin talvella on sitten mukava pulttailla kiiltäviä kiinni rojekteihin. :)
     
  9. Taas yv:t sinkoillu , saatavuus on vielä hyvällä tasolla , mutta aihioiden käydessä vähiin pyrkii hinnat nousemaan ja pahimmassa tapauksessa koko aihion löytäminen mahdotonta. yhden Oldsmobilen kanssa painittiin pitkään ennenkuin löytyi mutta sekin saatiin hoidettua.

    Krominkiiltoista kesää kaikille!
     
  10. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Ei löytynyt, eikä.... o_O
     
  11. Rane , juu siun Oldsin kans oli myös onkelmia. Jostain syystä Oldsin 98 varsinkin tuntuu olevan harvassa.... Tietoja taas lähteny kyselijöille.
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. Muutama tilaus sisässä , nyt on taas aika miettiä jo tulevia parannuksia autoosi ja yksi eniten ulkonäköön vaikuttavista seikoista rengastuksen lisäksi on kromien kunto. Laita yv:nä tarpeesi katotaan voinko auttaa.... tarkastettua laatua järkihintaan mutta piitkällä toimitus ajalla , näitä kun ei enää uusia tehdä. Pelkkä pohjien teko ja kromaus on pitkä prosessi ja varsinkin jos aihion joutuu etsimään niin varaavat 8viikkoa tilauksen jätöstä , joten toimi nyt jos autosi kaipaa kiiltoa.
     
  13. Hops , hintoja selvitelty ja viestit sinkoillu.
     
  14. Yv:t lähteneet.
     
  15. Tietoja taas lähetelty , saatavuutta kaikkiin merkkeihin ja malleihin , muutamaa poikkeusta lukuunottamatta , myös vanit ja truckit.
     
  16. Keskiyön yv nivaska lähtenyt...

    Vielä kerkeät hyvin mukaan syksyn tilaukseen , tarkistettua laatua harrastajalta harrastajalle !
     
  17. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Asensin tuossa Polaran etupuskimen lopulta kiinni. Jumaliste sehän kiiltää paremmin kuin juutalaisen munat!
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  18. Loukku

    Loukku 3rd gear

    Pohjien teko on taitolaji. Toivottavasti ei sama "kesäJose" oo enää hommissa ku meikän puskuriin teki. :poff:

    Mut muutenhan nuo on kromipinnaltaan siistit.:)
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. Yv;t sinkoilleet , vielä kerkeää mukaan ja koitan aina parhaan mukaan varmistaa että saataisiin parasta mahdollista laatua tänne sohjolaan , jossain tapauksissa täytyy pieniä myönnytyksiä tehdä jos aihioita ei kertakaikkiaan ole tai on jouduttu tekemään todella huonosta , useimmiten pääsen valkkaamaan useammasta ehdokkaasta ja etsin aina parhaan saatavilla olevan. Jos paikkaamattomia ei löydy niin usein juuri nuo paikatut kohdat on ongelmallisia muotojen suhteen,kuten Loukun puskurissa oli muotovirhettä pienellä alueella . Kaikkea ei tietysti voi havaita kun autoa ei ole vieressä johon puskuria sovittaa.
     
  20. ja lisää infoo pukattu..
     

Kerro tästä muillekin!