Kiinnostuksen kohteena B-Bodyt!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Qtti, 3.1.2016.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    On se. Puhelinkoppi siis.
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Kokeillaan toista vihreää autoa. Click ja kuva suurenoo , onko se sitten korkea vai lättänä?

    [​IMG]
     
  3. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Seiskyt lukua tää tyyli Jenkeissä vai oonko ihan pihalla...?Okei,Täällä kotomaassa ois pelkästään perse ylhäällä ja 295:t takana jne..parempi tuoki mitä ne suomisto järkytykset,täh!?
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ei kai tuossa mitään sen kummempaa seitkytlukua oo kuin että lähes alkuperäinen vuosimallin 70 auto. Korkia on ja pienillä takarenkailla.
     
  5. wedge44068

    wedge44068 2nd gear

    Jaa,kyllä mun silmään nuo vanteet ainaki muistuttaa 70...max kasari tyylistä ja jos kattoo tommosen myyntiesitteiden kuvia niin perse on mieluummin maassa ku mitä tuossa.Muahan on aina "haukuttu" siitä että auto menee pohja edellä:rolleyes: Jotenki vaan passaa tyyliin paremmin,tietysti jos on peppu pystyssä niin helpompi todeta että mikä perä keksinnössä on:D
     
    Muokattu: 6.3.2017
  6. vivve

    vivve 3rd gear

    Voisko joku kertoa suurimmat erot -68 ja -70 Chargerin välillä??
    Oon yrittänyt googlesta etsiä tietoa ja kuvia katsellut, mutta helpottais huomattavasti jos heti tietäis mitä katsoo...
    Voi olla että jossain ketjussa on tätä jo käsitelty mutta en ainakaan löytänyt.
     
  7. rb

    rb Double Gearhead

    Muokattu: 24.4.2017
  8. vivve

    vivve 3rd gear

    Jes, kiitos nopeasta vastauksesta. Takavaloista tietysti helppo tunnistaa. Ilmeisesti -68:ssa on vielä pyöreät vilkut lokasuojissa ja siitä eteen päin nelikanttiset. -70 on erona -68 näköjään tullut etumaskiin kromilistaa, mutta muita ihmeempiä eroja en äkkiseltään ole huomannut.
    Pitää vielä tuota nippelitiedon pikakurssia kerrata.
    Ps. saa korjata jos olen väärässä
     
  9. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Joo, tai tarkemmin ottaen ne lokasuojissa -68 pyöreät valot (sekä etu- että takalokasuojissa) eivät ole vilkut, vaan jatkuvasti palavat side markerit (mitähän ne ovat suomeksi; ehkä sivuvalot tai jotain sellaista). Ja kantikkaiksi muuttuivat tosiaan -69 alkaen.

    Ulkomuistista heittelen seuraavaa (saa kans korjata, jos jotain menee väärin)... Maskit ovat kaikissa kolmessa vuosimallissa ihan erilaiset, tai no ainakin niissä on silminnähden eroa, kun tarkemmin katsoo. -69:n esim tunnistaa keskellä maskia olevasta pystyrivasta, jota ei muissa ole. Verhoilukuosit ovat eri vuosimalleissa erilaiset, tai ainakin se, että miten esim. istuimen ompeleet on tikattu. -70 on kokonaan erilaiset etuistuimet muutenkin; niissä on korkeat selkänojat. Samoin ovipahvit on erilaiset ainakin tuossa -70 mallissa ja keskikonsoli vastaavasti -68 oli kromatuilla rimoilla (tai sellaisella rimakuviolla) pinnoitettu, kun taas -69 alkaen oli jalopuujäljitelmää niissä. Muistelen, että -70 sai Chargerin ostettua jopa sohvapenkillä.

    Jos oikein kattavasti haluaa perehtyä, niin alkuperäistä esite- ja teknistä materiaalia erittäin kattavasti kaikista mainituista vuosimaleista on täällä:
    http://www.hamtramck-historical.com/library-2.shtml
     
  10. rb

    rb Double Gearhead

    Mulla ehti melkeen 20 vuotta olemaan 71 Charger viissataa, vanha Suomi auto.

    Toissakeväänä se tuli hukattua ja jotenkin on ollut sen jälkeen orpo olo.

    Et jos vielä jossain kohtaa saisi pienen nousun aikaiseksi ja hommattua 68 - 70:n tilalle.

    Paljon on tehty hienoja muskeliautoja, mutta jotenkin sen muotokieli vaan puhuttelee enemmin, kun minkään muun..
     
  11. Hai

    Hai Double Gearhead

    Muutama eroavaisuus lisää.
    -kojelaudan dash pad -68:ssa V-muotoa, -69 & -70 suora
    -1970 oma konepelti, no okei sopii 1969 Daytona & Superbird
     
  12. sillu

    sillu Gearhead

    Ostin tollasen vihreän häkkyrän kuin NT-848; vihreä farkku-Monaco -77. Lasista löytyy vanha FMA-tarra. Onko tuttu jollekin?
     
  13. 528

    528 Gearhead

    Lohtajalla oli 90-luvun loppupuolella 1972 Charger 440 koneella. Onkohan vielä maisemissa tai missäpäin majailee nykyään? Metallinhohto ruskea ja taisi olla valkoinen katto. Hienot oli sävelet koneessa ja siisti auto muutenkin. Jäänyt positiivisesti mieleen tuo!

    Tässä kuvassa aika lailla samalla värityksellä.

    [​IMG]
     
  14. Hai

    Hai Double Gearhead

    Imusihti laittoi 12 päivä tätä kuuta Blocket linkkejä nettiautosta bongattujen ketjuun.
    Siellä oli 1969 Satellite, mistä sitten jouduttiin tällä viikolla käymään vääntämässä kaupat kaverille. Ihan nätti Spring Special 383 H-motti.
    [​IMG]
     
  15. juunas

    juunas 1st gear

    Eilen tuli nähtyä Pattijoen s-marketin pihalla illalla -68 valkoinen mustalla vinyylikatolla ja r/t merkeillä varustettu charger :eek::eek::eek: Enpä ole ikinä nähnyt tällä kylällä tommosta, onkohan omistaja täällä, olisi kiva tietää onko tuommonen eksynyt meidän kylälle :):)
     
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Forssassa eilen hienon näköinen Coronet STW. Click ja kuva suurenee!

    [​IMG]
     
    esmi ja Arttu78 tykkäävät tästä.
  17. wedge44068

    wedge44068 2nd gear


    Eipä niitä liiemmälti ole,veikkaisin omistajan olevan lähikunnasta.Ainoa valkea r/t mustalla katolla ja magnumeilla löytyy ystävältäni/entis aikojen koulukaveriltani joten olettaisin että hän on ollut "ulkoiluttamassa" hienoa Chargeriaan jonka on omistanut jo 23 vuotta.

    Jätän nimet kirjoittelematta...omistaja kommentoikoon jos kokee tarpeelliseksi.

    Niin ja on match r/t.
     
    juunas tykkää tästä.
  18. LinCoMk

    LinCoMk Gearhead

    Huomasin vasta nyt nämä jutut, niin pitää lisätä yksi mielenkiintoinen Mopar sivusto, en tiedä onko ollut täällä jo mutta tässä kuitenkin : http://www.graveyardcarz.com/ nämä ovat Mopar porukkaa ja entisöivät vanhoja moppeja ja näkyy myös TV: ssä Viasat Explorella nimellä:
    Autojen uusi elämä
     
  19. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    kellään ylimääräistä vetokoukkua b-bodyyn? tai kuvaa jo on tehnyt itse?
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mulla on jossain Belvederen koukku irtaallaan. Muistaakseni 80-luvun Pajeron koukku pienillä muutoksilla. Ei myynnissä, mutta kuvaa voin ottaa jos muistaa missä se on :)
     

Kerro tästä muillekin!