Kauhun kilometrit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja homer, 22.11.2004.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Eikös ko. pätkää tehty jälkikäteen vähän lisää (mm. se kohta kun rekka työntää Valiantia kohti ohimenevää junaa)?
    Alkuperäinen rekkahan meni p...si siinä loppukahtauksessa.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    vastikään opin noilta loistavilta nettisivuilta että puhelu vaimolle, bussin työntäminen ja rautatiekohtaus lisättiin jälkeenpäin teatterilevitysversioon, jotta leffasta saatiin "täysi" 90 min pitkä. sen takia joutuivat hommaaman toisen rekan kun se alkuperäinen tuhottiin arizoonan kanjoneihin...

    nettisivuilta;
    Following 'Duel's successful TV airing, Universal released 'Duel' overseas in 1973. Since the movie's 74 minutes was not long enough for moviegoers, Universal had Spielberg spend 2 days filming several new scenes. These new scenes turned 'Duel' into a 90 minute film. The new scenes were the railroad crossing, school bus, and David Mann's telephone conversation with his wife. Profainity was also dubbed in to make the film look like a major motion picture.
     
  3. duster73

    duster73 Gearhead

    Joo,tänään tuli sitten katottua tuo.oli muuten parempi ku osasin odottaa!melko tylyn näkönen on se rekka kyllä.olikohan valtterissa peltisarjat ku kulki vähän keula pystyssä :lol:
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Itte olen kattonut tuon jo vissiin viisi kertaa. On muuten Valiantti vahvaa tekoa. Iso rekka puskee perästa (siinä tasoristeyshommassa) ja autoon (siis siihen punaiseen) ei tule oikeastaan lommon lommoa!
     
  5. tuurna

    tuurna 1st gear

    Oon monta kertaa kattellu anttilas leffan takakantta ja taputellu lompakkoa mut ei oo tullu ostettua, näköjään hyvä, leffa pitää ostaa. Isot autot on aina komeita etenkin jenkki-rekat!! Niitä kun tuolta rajan takaa aina venäjän kilvillä tuloo vastaan, lähinnä buldoggeja.
     
  6. osse78

    osse78 Gearhead

    Rekisterikilpi kokoelma

    Siinä rekassa oli puskurissa monta eri rekisterikilpeä. Ilmeisesti tuo kauhia rekka oli napsinut muutaman päänahkan ennen valtteria.
    Tosi mahtis leffa.
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Onhan se Valiant... :lol:
     
  8. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Helevata, nyt rupes kiinnostamaan!

    Tuossa justiinsa 10 minuuttia sitten loppu subtv:llä joku elokuva, niin siinä tää pääosan esittäjä polliisi otti broncolla tms. maasturilla dieseliä kuljettavan rekan kiinni ja lähti sitä viemään ydinvoimalaan tms...

    Niin jessus että oli siisti rekka, ainakin siltä osin mitä siitä näkyi :eek:
    Eikä tuo ollu ees sieltä parhaimmasta päästä, aika "tavis" nuppi, amerikkalaisessa mittakaavassa kuitenkin :wink:

    ----> Anttilaan duelia ettimähän käypi mun tie!
     
  9. pannupää

    pannupää Gearhead

    Filmifriikistä hain Duelin, ja hiukan jännitti, olisiko leffa yhtä vaikuttava kuin silloin vuonna x tv:stä katsottuna... yleensä nuo pentuna ihastellut tekeleet ovat nyt lähinnä noloja. Vaan tämähän toimi. Taidokkaasti vähillä elementeillä toteutettu filmi. Ääniraita todella hyvä, rekan mörinät tuntui lähestyvän jostakin sohvan takaa...
     

Kerro tästä muillekin!