Chevroletin sähköliittimet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jukkaw, 4.9.2017.

  1. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Olisi menossa 72 Chevrolet Chevellen uusien sähköjen veto konehuoneen puolelle. Niin saako jostain tai millä nimellä/koolla myydään sellaisia alkuperäisiä johtoihin puristettavia lukittuvia latta abiko liittimiä? Tilasin uuden Painless:n johtosarjan jossa on valmiina sulakerasian puoleiseen päähän tulevat "abiko" liittimet, niin ajattelin jos saisi toiseen päähän käytettyä niitä vanhoja muoviliittimiä, niistä kun lähtee johdot irti, kun avaa lukitteen, niin muutako sitten puristelisi uusiin johtoihin uudet abikot päihin ja käyttäisi noita vanhoja muoviliittimiä, jos siis vain tietäisi minkälaisia niiden "abiko" liittimien pitää olla?
     
  2. lauri.v

    lauri.v 3rd gear

  3. lauri.v

    lauri.v 3rd gear

  4. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Kyllä tarkoitan juuri noita jälkimmäisen linkin liittimiä, jotka sopisivat niihin alkuperäisiin Chevyn muoviliittimiin, mitä tuo ensimmäisen linkin kuva esittää.
     
  5. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    En ole spesialisti, mutta olen antanut itseni ymmärtää että kyseessä olisi Packard 56 -tyyppiset liittimet ja näitä saanee suht helposti ison veden takaa.

    -JJ-
     
  6. lauri.v

    lauri.v 3rd gear

    Eka kuva on tuon liittimen kuori/runko
     
  7. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Joo no nyt alkaa löytyä oikeanlaisia liittimiä, on varmaankin juuri tuo Packard 56 -tyyppinen, ainakin näyttäis olevan 50-70 lukuisissa Chevyissä yleisesti käytetty malli.
     
  8. stana

    stana 3rd gear

    Eikös noita löydy varaosaliikkeistä, ainakin mulle on jostain siunaantunut, eikä ole mistään tilattu.
     
  9. mikka

    mikka 3rd gear

  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Eikös noi o ihan tavallisia suojaamattomia abikoliittimiä. Käyttää vielä tarkoitukseen soveltuvia pihtejä niin hyvä tuloo.
     
  11. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Kävin tänään hakemassa paikallisesta, noita "perus" avoimia liittimiä ja joo kyllä ne suurinpiirtein toimii, mutta jäi selvästi alkuperäistä löysemmäksi, sekä liittimen muoviseen runkoon että urospuoliseen liittimeen. Eli jos oikein hyvän siis haluaa niin pitää varmaan olla juurikin noita Packard-56 tyylisiä. Rapakon takana tosiaan näyttää olevan reilustikkin ja ebaystä löytyy kanssa, mutta mahtaako löytyä suomesta?

    Toki jokin pikku osatilaus pitää kuitenkin tehdä jenkeistä, niin voisi ottaa noita sitten samalla.
     
  12. mikka

    mikka 3rd gear

  13. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Kävin tutkiin Nippeli Tepon sivuja ja sieltä näyttää löytyvän GM-56 tyylisiä, tein sitten tilausta kun muutamalle muullekkin nippelille on tarvetta, niin huomasin et tuote lopussa... No jätin asian vielä hautumaan
     

Kerro tästä muillekin!