Chevrolet Caprice sedan 1984

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja HT, 11.2.2013.

  1. Herje

    Herje Double Gearhead

    Hieno on mittaristo 8)
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    tuohan se jännän näköinen vaihdeosotin on. toimiiko ihan elektronisesti?
     
  3. HT

    HT Gearhead

    Laatikon kylkeen tulee mekaaninen juttu joka haistelee mikä vaihde on päällä ja siitä menee boksin kautta tieto mittarille. Eli mekaanisesti lähtee tieto ja muuttuu elektroniseksi ennen näyttöä.
     
  4. hevimies

    hevimies Gearhead

    juujuu. joskus kans meinasin toteuttaa ledeillä tuon vaihteennäytön capricessa. olis pirun siisti ollut ja juurikin joku kiertokytkin siihen lootan reunaan. Noh saas nähä josko joskus sitten. Olikos muuten kallis tuo mittari tsydeemeineen?
     
  5. HT

    HT Gearhead

    155 $.
     
  6. HT

    HT Gearhead

    Välillä tuli amerikan terveisiä konepellin allekin.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 28.8.2017
  7. HT

    HT Gearhead

    [​IMG] Kohta vappu ja projekti seisoo... No pikku hyppy taas päästy eteenpäin.



    Mittariston taustalevyn sain verhoiltu ja mittarit sekä varoitusvalot paikalleen. Sitten pitäisi rueta johdotuksia pähkäilemään.
     
    Muokattu: 28.8.2017
  8. Chevyman113

    Chevyman113 1st gear

    Ei voi kuin hämmästellä, miettinyt myös täs jonkin aikaa tota elektronisen mittariston asennusta fleetsideen. Palikoita katsellut valmiiksi jo mutta halpaa leikkiä se ei ole :)
     
  9. HT

    HT Gearhead

    Laittelin tuossa kattoverhoilua paikoilleen niin nousi eräs ongelma esille. A-pilaria pitkin kuskin puolelta nousee piuhat kattovalolle, mutta mikä piuha (1 kpl, musta, liitin päässä) nousee a-pilaria pitkin apukuskin puolelta?

    Se riittäisi hyvin apukuskin aurinkolipan kohdalle, mutta siihen sitä ei tarvitse liittää kun siinä ei ole valoa tms. Onko se sitten ollut vaan varalla jos olisi valolla varustettu meikkipeili siinä aurinkolipassa?
     
  10. Herje

    Herje Double Gearhead

    Mitäs tälle kuuluu?
     
  11. HT

    HT Gearhead

    No hiljaista on ollut, mut jotain kummiskin. Kattoverhoilun olen saanut aseteltua paikalleen, kattovalon myös.
    Tänään korjailin ilmanottokaukaloa, kun siitä oli lohjennut pala pois ja halkeamiakin on tullut vuosien saatossa. Sitä kautta vesi lienee päässyt apukuskin jalkatilaan, josko sitä ei enää tulisi. Mietin vaan miten veden pitäisi kulkea siellä tuulilasin alapuolella, kun näyttää että sillä olisi vapaa pääsy sinne koteloon, josta puhalletaan ilmaa kabiiniin. Jos näin pitäisi olla, silloin siellä pitäisi varmaan pohjassa olla jokin reikä mitä kautta vesi valuu pois, en ainakaan vielä sitä bongannut.
     
  12. Herje

    Herje Double Gearhead

    Onkos tämä edistyny?
     
  13. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Muistaakseni siinä vesikaukalossa oli joku pieni kieleke ettei vesi valuisi suoraan ilmakoppaan. Siihen ruuvattiin myös joku oravasuodatin päälle. Sen lisäksi vasi pitäisi ohjautua sen ilmaboksin ympäri sivuilta alas. En muista oliko ilmaboksin pohjassa reikä, mutta jos vesi tulee jalkatilaan, katso onko se ilmaboksi tiiviisti kiinni tulipellissä. Siinä taisi olla joku tiivistesauma. Siitä ainakin pääsee vesi tulemaan jalkatilaan suoraan jos se irvistää yhtään
     
  14. HT

    HT Gearhead

    Jotain saanut tähänkin tehtyä. Takapenkki ja kuskin penkki paikallaan. Kolme ovea paikallaan. Uusi pakoputkisto. Takakonrin tiiviste. Takapään paneelit ja takavalot. Moottoritilan maalailua.
    Piiiiitkäään meni hiljaiseloa, mutta nyt on pari viikkoa oltu taas aktiivisena.
     
    Herje tykkää tästä.
  15. passerby

    passerby Gearhead

    kuvia? jostain muualta kuin Photoshitbucketista jotta näkyy?
     
  16. HT

    HT Gearhead

    Perkele tuo photobucketin kanssa minkä teki! 330 € pitäs maksaa, että kuvat näkyisi. Just.
    Pitää siirtää kuvia jonnekin muualle, ja jakaa ne uudestaan. Sitten uusiakin kuvia.

    Pakoputken laitoin uuden. Vanha pakosarja ja Y-yhdistäjä edelleen paikallaan. Siitä eteenpäin lähtee 2,5" putkea, katti jäi pois tässä projektissa, taka-akselin edessä Dynomax super turbo vaimennin 2,5" liitoksilla, ja siitä loppuun saakka 2,25". Tuli aika sopivat höpinät. Jatkossa laitan peltisarjat, hommattu jo, sellaiset mid-length tyyliset, sitten tulee toinenkin putki, samanlainen kuin nykyinen.
     
  17. HT

    HT Gearhead

    Kahvat oviin, tangot paikalleen ja lukot. Sähköt oviin paikoilleen. Pikkuhiljaa...
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Photobucket:n kuvat saa yleensä auki kun avaa ne uudessä välilehdessä tai klikkaa ensin sitä uhkausta, sillon se menee PB:n sivulle ja avaa ne sitten siellä taas uudessa välilehdessä...saattaa vaatia joskus tekemään sen kahdesti :odwink:
     
    HT tykkää tästä.
  19. HT

    HT Gearhead

    Tässä vaiheessa projektia huomaa miten tärkeää purkaessa on nimikoida KAIKKI osat... Osittain tuli laiminlyötyä tuo ja nyt siitä saa kärsiä. Ei olisi ollut haitallista myöskää kuvata vähän enemmän purkamisen eri vaiheessa.
    No, seuraavassa projektissa sitten...
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  20. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mitä tänne kuuluu? Tuli mieleen kun hiljaisemman alkutalven jälkeen ajattelin seuraavilla vapailla potkaista kunnolla oman box Chevyn projektiontia taas eteenpäin :)
     

Kerro tästä muillekin!