5-25 Nm MOMENTTIAVAIN 19.90

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja rauta ja romu, 5.7.2009.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Voe pillu, meitil onkin röissä 4-20Nm vyrttiläinen momenttiavain. Ei o teräsvillen veronen mut eiköhän sillä yhen museoikäsen prutkun öljypumppu kasata.
     
  3. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Noi Wurthin avaimet taitaa olla aikas hyviä, mielestäni juurikin Norbarin tekemiä. Norbarin kanssa ainakin just samannäköisiä. Norbar on kuitenkin laatumerkki momenteissa.
     
  4. rodhot

    rodhot Gearhead

    Edellisessä koneviesti lehdessä oli momenttiavaimet testissä ,tosin olivat vähän isommille momenteille.
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Aikanaan XT600 Yamahassa kun vaihdoin öljynsuodatinta, huomasin edellisen omistajan vetäneen apinan raivolla 6mm ruuvien alumiinikierteitä ja vähän kierteiltä siis...Taisin tehdä jotkut pinnapultit tms. siihen itse ja/tai paljon kierrelukitetta, mutta ostin siinä yhteydessä myös tuon pienen momenttiavaimen isomman seuraksi. Jossain perusjenkkiautossa ei välttämättä aina tule käytettyä korjauksissa sitä, mutta nimenomaan tuollaiset mp-jutut ja hennot kierteet, niin ihan ehdoton lisä.
     
    Vuppe tykkää tästä.
  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tuli hommattua omaksi em wyrttiläinen 4-20Nm. Kalibrointitodistuskin näkyi olevan mukana. Veroton hinta 117€
     

Kerro tästä muillekin!