Chevrolet 6.2 D pikku ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja stealth, 25.9.2017.

  1. stealth

    stealth Gearhead

    Eli olis otsikonmukainen kone+350 laatikko tulossa omarakentamaan telakoneeseen off road käyttöön, mutta tarvis tietoja esim. hehkut, kuinka pitkän hehkutuksen nuo hehkut kestää ja miten ne olis paras kytkeä ja ilmeisesti tässä koneessa polttoaineen syöttö ja sammutus tapahtuu solenoidin ohjaamana missäkohden se sijaitsee, en ole aijemmin ollut tekemisissä dieselin kanssa, vain ajanut, kaikki apu otetaan vastaan.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Lattaliitin pumpussa, keulanpuoleinen, hehkut riippuu, mikä versio, katso malli, ja 350 vaatii alipainetta, eli pumppu ja säädin syöttöpumpun kylkeen, ja metsään :)
     
  3. stealth

    stealth Gearhead

    Mistä sen version näkee??
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ruuvaa hehku irti, on stanssattu kylkeen ;)
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kannattaa kattoo kaikki hehkut,siellähän voi olla sekaisin eri arvoisia kynttilöitä
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Laittaa kaikki niitä 60G hehkuja, niin ei oo nuukaa se hehkutusaika.
     
    DX tykkää tästä.
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos ei ole kymmentä kylmäkäynnistystä päivässä, suosittelen juurikin n.s pitkiä hehkuja ja nappia.
     
  8. DX

    DX Double Gearhead

    eks 60 on melko nopee hehku, mutta osaa rajottaa virtaskan kuumetessaan siten ettei polta itteensä, että tota voi aika hyvällä omallatunnolla käyttää nappihehkuna.

    toi mitkä kysyjän koneessa nyt ovat, sitä ei voi tietää kuin tulpasta katsomalla ja sille oikean hehkutusajan setviminen voi tänäpäivänä olla hankalaa kun komponenttien speksit osatoimittajien mielestä ovat toisarvoisia ja sopivuus kohteeseen katsotaan rekisterinumeron perusteella,
    sitä voi tietty arvioida irtohehkua kokeilemalla, eli sekunteja laskemalla,
    kirkkaan oranssi ja varsinkin keltainen on jo aivan liian kuuma.

    eli periaatteessa vois lisätä yhdeksännen samanlaisen tulpan indikaattoriksi sille koska hehkutusaika on sopiva.

    jos pumpun kannessa on sähköliitos niin sehän on paluukammion painetta alentava solenoidi, pakottaa sitä pumpun kannessa olevan paluuputken paineensäätökuulaventtiiliä auki ja jonka aktivointi siis lisää syötön ennakkoa ja helpottaa kylmäkäynnistystä, samaan piiriin voi kytkeä kaasuvivustossa mahdollisesti olevan solenoidin joka lisää eineen peruskaasua.
     
    KajS tykkää tästä.
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Aika monen rieselin tuhkakupissa on yks hehku joka lämpenee muiden mukana. Ja toi lootan alipainemurhe ratkee manuaalikoneistolla.
     
    palontie ja hantta tykkäävät tästä.
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Aikoinaan AC:ltä tuli suuri erä viallisia hehkuja, jotka räjähtivät totaalisesti, joskus jo ekalla hehkutuksella, eli jokainen hehku piti koeponnistaa ennen asennusta, johto akusta, suojalasit päähän, jatestaamaan ;)
     
    KajS tykkää tästä.
  11. stealth

    stealth Gearhead

    Näyttäs olevan nuo 60G hehkut.
    Hankin tuon 6.2 sen kun, aijemmassa telakoneessa on mersun 2l riisseli ja se on auttamattoman alitehoinen, tarvii vääntöä, katotaan riittäskö tuo Riisseli vinkkeli, kokemuksesta voin sanoa ettei, paukkua ole koskaan liikaa.;)

    Tuo häksätin tarvii vääntöä ennenmuuta jyrkissä käännöksissä, Pankun telat on kummiski aika pitävät ja vaikka runko on tehty rhs putkesta niin, kaikkine päivineen kokonaispaino menee hiukka päälle tonnin.
     
    Muokattu: 25.9.2017
  12. hantta

    hantta Double Gearhead

    Hiukan mallia:
     
    palontie ja stealth tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!