Tuning Sucks Cruising 30.9.2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Classic1964, 7.8.2017.

  1. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    [​IMG]
    Tässäpä olis reittikartta tauon jälkeiselle osuudelle joka lähtee klo 19.30 ABC Pitkälahden pihalta. Tulukkeehan mukaan letkaan !!!
    [​IMG]
    https://www.tuningsuckscruising.com
     
    Muokattu: 29.9.2017
    Herje tykkää tästä.
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tullaan tullaan. :odcool:
     
  3. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Tulkaahan cruisaamaan....., tässä hieman juttua asian tiimoilta.

    Kumin polttoon jos olet saapumassa!
    Entiset kuviot, radalle tulijat Muistakaapa ottaa KYPÄRÄ mukaan koska ilman sitä ette radalle pääse.

    Nyt jos mieli tekee kiertää sitä rataa omalla autolla niin suoritamme katsastuksen varikolla ennen ajoon ryhtymistä ja jos varikko tiimi toteaa että ajoneuvolla voi pelkästään poltella nakkia niin päätökseen on tyytyminen eli turvakaaret ja jäykempi alusta olis hyvä mutta ei välttämättä estä ajamista,teemme yksilöllisen tarkastuksen niille jotka haluavat myös ajaa radalla myös kuskille!

    Järjestäjän toive:
    Olen vuosien varrella huomannut seuraavanlaisen ilmiön liittyen järjestämiini cruisinkeihin,lähtöpaikalta kun lähdetään ajamaan letkassa niin autokuntia on suht koht hyvin mukana mutta kun saavumme taukopaikalle niin silloin letka hajoaa ja loppulenkille lähdettäessä on enää kourallinen autokuntia perässä joten olisiko mahdollista että kun tulette osallistumaan cruisingiin niin se reitti ajettaisiin loppuun vai pitäisikö cruisinkien loppua siihen tauolle?onko reitit liian pitkiä Miten on asian laita ? kertokaapa minulle kun minä en
    tiedä. Palvelua olisi tarkoitus parantaa joten siitä kysymykset!

    Olen tilannut Zeukselta aurinkoista keliä joten olette kaikki tervetulleita tapahtumaan nauttimaan ja viihtymään!
     
    Herje tykkää tästä.
  4. MUN-59

    MUN-59 1st gear

    On sitten lahen näyttely samana päivänä.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Kyllä, reitit on aivan liian pitkiä, liian nopeita pätkiä ja nuo metän keskellä ajelut on kyllä täysin järettömiä.
    Ihan yhtä typerää toimintaa Old Timer Runissa Mikkelissä viimevuonna...
     
  6. hodis

    hodis 3rd gear

    Ensimmäiseksi hatun nosto että tätäkin järjestetään ja useamman kerran vuodessa. Nykyään taitaa olla tyyli että cruisingissa esitellään harrasteajoneuvoja yleisölle, jota ei metsäautoteiteiden varsilla paljoa ole. Sivuteitä reitille siis kohtuudella. Kaupungissa ajettaessa pitäisi taas reitin olla erittäin selkeä, koska letka hajoaa liikennevaloissa ja ne jotka ei tunne kaupunkia, eksyy. Em. on varmaan yksi syy miksi autoja poistuu matkalla. Tukun pihalta lähdettäessä jo ensimmäiset valot ja vieressä supermarketti josta tunkee siviiliautoja väliin. Pitäisikö kokoontumis paikkaa muuttaa jonnekkin muualle vaihtelun vuoksi?
    Ajallisesti itselle cruisinki on ok, jää vähmmän luppoaikaa ennen jatkoja. Ja tässä ajelussa kerätään kyllä letka kasaan hienosti.
    Tulossa ollaan jos vain vähänkään keretään päivän muilta tapahtumilta.
     
  7. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Elämä on valintoja ;)
     
    cdv70 tykkää tästä.
  8. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

  9. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

  10. supo

    supo Double Gearhead

    Hei!Tänään cruising eli nyt kaikki ulos ja kaaraan ja menoksi!
     
    Classic1964 tykkää tästä.
  11. supo

    supo Double Gearhead

    On se Sunnuntainakin vielä näyttely!
     
    Classic1964 ja cdv70 tykkäävät tästä.
  12. Herje

    Herje Double Gearhead

    Kiitoksia taas.

    Hyvät oli ajelut ja kesäkin tuoksui vielä syksyllä.


     
    kurko71 tykkää tästä.
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Minkä takia se on taas tuolla radalla eikä siinä ylhäällä "varikolla" tjsp niinkun yks vuos oli? Paljon parempi paikka kun tuossa radalla...
     
  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Sehän oli ekalla kerralla lähtösuoralla?
    En ole järjestäjä joten en ota kantaa miks se on radalla.

    Jäikö traumoja radasta? :rotfl:
     
  15. xarper

    xarper Gearhead

    En myönnä mitään mutta joo :odoops:
    Terv. Nolo Caprice kuski
     
  16. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    xarper ja Herje tykkäävät tästä.
  17. alf61

    alf61 Gearhead

    Saavuin paikalle ABC:lle klo 19.11 , porukka oli jo häippässyt, vaikka aikatauluissa oli alleviivattuna lähtöaika 19.30 . Pari muutakin autokuntaa siinä tilannetta huuli pyöreänä ihmetteli . Mikä lie aiheutti aikataulumuutoksen ?
     
  18. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Tässäpä keskustelua naamakirjassa aiheesta : [​IMG]
     
  19. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Järjestäjä kiittää kaikkia jotka osallistuivat päivä tapahtumaan Heinjoella ja cruisingiin sekä iltajuhliin,niin hyvin oli porukkaa että mietimme että pitääkö tapahtuman järjestäminen siirtää sadepäiville jatkossa. Nashville Bum,veditte kyllä huiman keikan KIITOS Siitä! Kiitos myös talkooväki joka radalla/ makkaran myynnissä hoiditte homman kotiin eli kaikin puolin onnistunut päivä!! mutta oli siinä sitten myös asioita jotka eivät menneet putkeen ja jatkossa otamme nämä asiat huomioon eli pahoitteluni teille jotka ette ehtineet cruisingiin koska jouduimme muuttamaan aikataulua koska rata muuttui liian liukkaaksi ja näin ollen lähdimme hiukan aikaisemmin reitille kuin alunperin piti ja teille jotka ette koskaan ole käyneet Heinjoen moottori radalla jatkossa teemme teille kartan jonka mukaan suunnistaa ja teille jotka kyselitte vessatiloja kahvin myynnissä joita ei ollut,toivottavasti ei jäänyt kovin paska maku suuhun? koetamme petrata edellä mainituissa asioissa jatkossa! ja sitten palaute osioon! Oliko osittainen kartta reitistä hyvä juttu vai onko jotain mikä pitäisi muuttaa(ens kerralla koko lenkistä tulee kartta)? Oliko makkaran/kahvin/teen/limpparin myyntipiste hyvä vai turha juttu? kertokaapa rohkeasti mitä mieltä olitte näistä asioista niin pystymme paremmin vastaamaan viihtyvyydestä toki voi kommentoida muutenkin järjestelyistä yms.rohkeimmat kävivät jo eilen juttusilla ja siitä kiitos teille.ARVOSTAN! Talvella vedetään taas letkassa,seuratkaahan ilmoittelua!
     
    Herje tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!