Ramin turbiinilukko ei pysy päällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kumminssi, 27.9.2017.

  1. kumminssi

    kumminssi 1st gear

    No sitä mieki ettei se od off-nappi mullakaan jää pohjaan. En vielä vaihtanu tps-anturia, lähtiä tutkiin mistä se löytyy ja mistä semmosen saa hommattua.
     
  2. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Sen lämpöanturi vian pystyt ainakin sulkemaan pois, pistämällä 1khom vastuksen, lämpöanturille tulevaan töpseliin. 1khom vastus huijaa tietotekniikan luulemaan laatikon olevan "normi lämmössä" ja antaa kytkeä ylivaihteen ja lukon. Jos vika ei ilmaannu enää, niin tiedät vian olevan laatikon länpöanturissa. Näitä vastuksiahan saa jostain elektroniikkaliikkeistä ja maksaa ehkä 5 senttiä.
     
  3. kumminssi

    kumminssi 1st gear

    Joo pitääpä käydä ostamassa vastus.

    Ei näy tulevan edes johtoa tps-anturille. Tarkemmin ajatellen auton myyjä tais selvittää jotaki että tps ois poistettu käytöstä. Onko siihen mitään pätevää syytä? Toisaalta ylivaihe ja turbiinilukko on toiminu vaikka tps ei oo ollukkaan käytössä... :rolleyes:
     
  4. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Voi olla se tps korvattu potentiometrillä.
     
  5. kumminssi

    kumminssi 1st gear

    Niin en löytäny äkkiseltään edes sitä piuhaa jonka pitäs tulla siihen tps-anturiin. Onhan tuohon ehitty tekemään virityksiä reilun 20 vuoden aikana
     
  6. jorkat

    jorkat Gearhead

    kuten nakkerton tuossa yllä tosiaan kertoi, niin kannustimena vielä, että suosittelen korvaamaan sen potikalla. ei maksa juuri mitään ja saat lukon säädettyä mieleiseksesi. säätämisessä auttaa kummasti yleismittari. kyhäilin aikoinani tuollaisia vastussettejä ja esisäädin ne alueelle. pitää käydä tallissa tutkimassa olisiko niitä vielä. jos on niin saat sellaisen ilmaiseksi.
     
  7. kumminssi

    kumminssi 1st gear

    No mikä ettei, pääasia että saa tuon taas pelittään. Ja tuomosen potentiometrin otan mielellään vastaan. Huomenna jatkuu dodgen ihmettely, nyt lähen tutkimaan mitä tuli ostettua, w124 200D
     

Kerro tästä muillekin!