Old Kool #7 painossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 23.9.2017.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Niinpä niin, tehtiin vanhan koulun Primerit ja päätettiin puolentoista vuoden jälkeen saada aikaan uusi numero. Lokakuun alussa tehdään postitukset ja jos ihan järkyttävä säkä käy, saattaa löytyä jo Lahden näyttelystä. Tokavikan Old Koolin aiheina mm. Terhon Buick, Maze Ranchero, Vänttisen streamline -pyörät, Monster-koottavahistoriaa, Inkin 1931 Hot Rod - vene, vierailu Pimp-Cadillacien keksijän luona, Sulokas kustom-laukut, Pendine Sands, Jukan Gasser- Splitwindow kupla.

    [​IMG]
     
    kontra tykkää tästä.
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Toivottavasti tuo ei tarkoita sitä, että tämä huippuhyvä lehti loppuu? :eek:
     
  3. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Sitähän se tarkoittaa, Projekti valmistuu ja sen jälkeen keksitään taas jotain hauskaa. Mutta ennen sitä voi plarailla vaikkapa tuota läpyskää!
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, sieltä lehden sivuilta bongasinkin tuon kohdan. Todella harmi juttu, kilpailee mun mielestä ehdottomasti parhaan kotimaisen lehden tittelistä Primerin ja V8:n kanssa.

    Erittäin hyvä lehti taas, ihan niin kuin ne kaikki edellisetkin. :pinup:
     
    kontra tykkää tästä.
  5. KajS

    KajS Gearhead

    Kävi hauskasti: sain pojalta tekstarin, että saatko haltuusi uuden Old Koolin, se on juuri ilmestynyt. No, siltä seisomalta Jukka-Tukkuun hakemaan, lehti muovikassiin, jottei tärvelly sateessa.

    Paras yllätys oli tänään kotia tullessa: Old Kool oli postilaatikossa. (Olin jo unohtanut 8 numeron kestotilauksen).

    Parempi kaksi Old Koolia kun ei yhtään. Nyt voi pitää sen yhden muoveissa...

    PS. Turkulaiset, niitä on vielä Jukka-Tukussa, hakekaa omanne.
     
  6. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Jos Jukalta loppuu niin Styleridestä löytyy, myös kalentereita
     

Kerro tästä muillekin!