Oldsmobile sb kansien sopivuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Impala76, 25.10.2017.

  1. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Tuli eilen avattua 70 vm. Olds 350 koneen kannet kun puristukset oli muutamasta pytystä täysin hukassa. Vika oli selkeä, lähes kaikki pakoventtiilit painuneet rajusti kansiin. Kantoivat jo ja siitä johtui lopullinen "venttiilien palaminen" kannet on valunro 6.
    Koneistaja nyt tutkii että saako niistä vielä kalua seetirenkaat asentamalla ja mihin hintaan.
    Jos ei onnistu korjaus niin mitkä kannet sopisi tuon koneen päälle kun kutoset tuntuu olevan harvassa.. Mites esim 307:n 5a? Niissä olisi sama 64cc palotila....? Ilmeisesti 307 kansissa toinen ohjuritappi erikohdassa kun 350 kansissa....?
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mulla on #7 kannet vuodelta '71 rempattuina joissa oli sama vika. Vaihdettiin niihin isommat pakoventtiilit ja tehtiin taskuporttaukset. Onnistui ihan hyvin tuolla tavalla.
    Ne on mulla varattuna 403:seen, mutta voin ne myydäkin, tosin remppa tuli isosti kalliiksi kun niihin asennettiin K-line ohjuritkin muistaakseni ainakin kaikkiin pakoventtiileihin.
     
  3. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Sait yv
     
  4. Achti

    Achti Gearhead

    Mulla oli joskus 350:ssä 307 kannet, kyl ne sinne istuu.
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tutut kannet oli Achti.
     
    Achti ja jorkat tykkäävät tästä.
  6. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Istuu siis ihan suoraan? Ei mitään ohjuritappi sovitteluja..?
     
  7. Substitute

    Substitute Gearhead

    Käy suoraan, pultinreiät on kansissa isommat muistaakseni '77-lähtien, noin päin laitettaessa ei ole ongelmaa.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Se ohjuri helpottaa vain asennusta jos ei osu niin toinen pois ja käyttää imaria senverran paikallaan että saa pipot kireelle.
     

Kerro tästä muillekin!