c-body mopar reaktiotangot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja mopar-mikko, 19.11.2017.

  1. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Aloitin tossa etupään pusla remonttia 67 furyyn, ja huomasin että reaktiotangot kumpikin vääntynyt tankojen etuosasta. Toinen 10 astetta toinen vaan vähän. Mietin että uskaltaisiko vaan painaa prässillä suoraan (näyttää valetuilta?) ,vai pitäisikö sorvata uudet esim moc 410 akselista tai ihan tavallisesta vedetystä? Mielipiteitä/kokemuksia tästä kellään?
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ei ne valua ole. Voit painaa suoraksi. Jos Sulla on mahdollista sorvata niin tekisin säädettävät. Tuossa yksi tapa :
    http://www.firmfeel.com/adjstrut.html

    Googlaile: mopar adjustable strut rods
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    C-bodyissä noi on vähän herkkiä taipumiselle. Varsinkin jos on etuvakaaja, se tulee noihin kiinni, eikä alatukivarsiin kuten muissa koreissa.
     
  4. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Ei ole vakaajaa, mutta joskus kolaroitu. Jouduin vaihtamaan toisen alatukivarrenkin kun oli mutkalla sekin. Rulla mitalla katsottuna eturunko kuitenkin ok. Tangoissa on jotain purseita ja vahvuus eroja niin hiukan ihmetytti. Jos tekee uudet niin säädettävät voisi ehkä toimia hyvin lasketun etupään kanssa, toisaalta vakiotkin menee tässä 318 pappa mallissa.
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ei ne säädötkään haittaa vaikka pikkulohkolla mennään. Kun kerran on irti ja sorvilla saa lastun syntymään niin anna palaa!
     

Kerro tästä muillekin!