Lokinsiipiovet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 17.12.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt on sen sortin tupperware... eiku TUNING kuume että suunnitteilla olis rakentaa johonki euroon lokinsiipiovet. Kysymys vaan kuuluu että onko tietoa minkälaisia ongelmia tulee katsastuksessa? Päästetäänkö tällaista itseviriteltyä autoa edes tielle?
    Se on palkitsevaa ku ovet on viikkojen työskentelyn jälkeen valmiina ja auto ei kelpaa muuhun ku hiekkamonttuun tai naapurin kersalle peltoautoks.

    Eli miten on?
     
  2. Adam

    Adam 1st gear

    jos tosissaan ton suuntaista infoo tarvitsee, niin mä oon huomannut että katsastus konttorille soittaminen auttaa yleensä eniten...
     

Kerro tästä muillekin!