Kansipahvin liekkirenkaiden suurentaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja BBC64, 14.12.2004.

  1. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Aikoinaan teetin Helsingin Konetiivistetehdas Lindgreenillä ylikokoisia kansipahveja. Aika on tehnyt tehtävänsä ja ko. puoti ilmeisesti siirtynyt täältä ikuisuuteen. Nyt alkaisi olla taas ko. hyödykkeille tarvetta, joten olisiko tietoa missä hommeli onnistuisi. Tarkoitus on siis vaihtaa vakiotilkkeeseen isommat liekkirenkaat. (kyseessä on tuutti-honda eikä ylikokopahveja valitettavasti saa ärrältä, joten "nopeaa eikä helppoa ole asiointi...)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lindgren tekee nykyään tiivisteitä Mäntyharjulla. Kaitpa toi samainen Lindgren on? kaveri teetti siellä isommat liekkirenkaat kansipahviin joku vuosi sitten.
     
  3. BBC64

    BBC64 Gearhead

    Hienoa, kiitos infosta!
     

Kerro tästä muillekin!